szkiki 0 Share Posted April 14, 2006 Kedves Mesterek! Kérlek segítsetek, ha tudtok! A problémám az, hogy van egy fent nevezett gépem. Szeretném webkameraként használni. Windows egybõl látja, csak a Yahoo Messenger és a Skype nem. Az utóbbi pl. azt írja, hogy valami már használja a kamerát. A gépen aktiváltam a webkamera funkciót. UPNP engedélyezve. Feltettem a saját usb driverét is, de semmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
axadoki 0 Share Posted April 25, 2006 Kedves Mesterek! Kérlek segítsetek, ha tudtok! A problémám az, hogy van egy fent nevezett gépem. Szeretném webkameraként használni. Windows egybõl látja, csak a Yahoo Messenger és a Skype nem. Az utóbbi pl. azt írja, hogy valami már használja a kamerát. A gépen aktiváltam a webkamera funkciót. UPNP engedélyezve. Feltettem a saját usb driverét is, de semmi... Hali, na én is most próbáltam ki és nekem megy..de a leirásában szépen le van irva... Auto üzemmod... menü gomb.. ott ugye Setup menü... ott 3. "fülön" keresd meg az Usb mode, és álitsd át Web-re. majd oké. Dugd össze a géppel, (ellötte fuji cd-t be) majd gép bekapcs.. ja legyen nálad xp cd is (márha XP-d van) mert nekem kérte.. Üdv: Axa Na este van már én meg figyelmetlen... szóval neked aktiválva is van már... Hmm Upnp szerintem nem kell anélkül is mennie kell, ha meg más használja... lehet 1 spyware irtás is idõszerû lenne... (Adaware, SPybot) )vagy tulsokminden fut a gépeden Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkiki 0 Author Share Posted May 24, 2006 Megoldódott a probléma... Azaz, hogy nem oldódott meg!!!! Végsõ megoldásként felhívtam a FUJI magyarországi képviseletét, hogy hátha van rá valami megoldásuk. Azt mondták : A telefonálók 90%-a emiatt hívja õket. Nincs rá megoldás! Windows alatt megy a kamera, MSN Messenger alatt is megy, de SKype és Yahoo(én ezekkel próbáltam) alatt nem megy, és szerintem nem is fog menni! Úgyhogy ennyit az S5500 webkameraként való használatáról! Állítólag a késõbbi sorozatokba már nem is tettek webkamera funkciót az említett probléma miatt! Szóval ezt megettem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts