ephébos 0 Share Posted April 7, 2006 A régi fórum nekem Forbidden, de hátha szüksége lesz másnak is erre a topicra most is. Tudja valaki, hogy Q3 ban, hogyan lehet az (adat)átviteli sebességet megnövelni? (alapból csak maximum 12k az átviteli sebesség, mikor lanban vagyunk is, és csak gyanítom, hogy a játék korlátozza) Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted April 7, 2006 Ha 12 kbit/s lenne, akkor nem működne a LAN-játék. Ezzel szemben egész jó LAN-partykat rendeztünk a kollégiumban, tehát nem tudom miért lenne szükség a növelésre. Nem 12 MBit/s-t akartál írni? A Ping értéket figyeld, az sokkal informatívabb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Author Share Posted April 8, 2006 Nem, bocs, nem írtam le pontosan a problémát... Én konkrétan arra gondolok, amikor szerverrõl töltessz le modokat, vagy pályákat, és akkor csak max 12kbit/s sebességgel tölti le az adatot, még akkor is ha lanban vagyunk összekötve (és nincs net); tehát az internetes szerverektõl való töltésnél megszûnt a gyanu, hogy "õk korlátozzák a sok felhasználó és a gyengus net miatt". Mert mi is mikor lanolunk, akkor Q3 is rendre elõkerül, de mikor valamelyikünknek új pályája vagy modja van és elkezdünk, vagyis csak elkezdenénk rajta játszani, akkor ilyen lassan kezdi el csurgatni az adatot a másiknak, ami idegtépõ tud lenni, amikor 12MBit/s -on is mehetne; mert így 10+ perc amúgy meg lenne talán 2-4 mp... (Jó, ok, hogy átmásolhatjuk tc-ben is de ez mondjuk játék közben macerás, meg most végülis pont az lenne a cél, hogy akár legközelebb netrõl is gyorsabban jöjjön az adat, ha tud, mert van, hogy be sem érek a pályára, mert csak tölti és tölti a modo(ka)t, és pályá(ka)t, azán mire betöltené, már másikon vannak a többiek akiknek megvan a map...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Author Share Posted April 29, 2006 Najó. És azt tudja valaki, hogy hogyan lehetne a vér mennyiségét szabályozni? Gyakran alig látom tőle az elleneket, az lenne a legjobb ha teljesen kilehetne kapcsolni a vért a játékban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely86 0 Share Posted April 13, 2007 Üdv! Nem akartam új témát létrehozni de lenne egy kérdésem. Õsrégi 1996-os Quake. Emlékszik még rá valaki? Van egy pálya már igen a vége felé (remélem ). A neve: Shub Niggurath's Pit. Ott már mindenkit lemészároltam és van a lávatenger közepén egy nagy kiszáradt fatörzsre emlékeztetõ 3 ágú lengedezõ valami ami mellett egy csillag kõröz. Ott mit kell csinálni??? Tudom igen béna játék már meg öreg is meg minden de olyan jól elszórakoztam vele eddig. Kérem segítsen valaki aki vissza tud még rá emlékezni. KÖSZÖNÖM!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted April 13, 2007 azt hiszem ott bele lehet teleportálni a szörnybe és baltával belülrõl szét lehet verni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely86 0 Share Posted April 13, 2007 Köszi a választ! Igen van ott mellette egy teleport, de engem mindig a láva közepébe dob és 2 másodperc múlvam már meg is halok miatta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely86 0 Share Posted April 13, 2007 Bakker hogy ez nem jutott hamarabb az eszembe!!! Akkor kell belelépni a teleportba amikor a csillag átmegy az izén mert a teleport oda dob ahol a csillag van. Szét lett csapva Shub-Niggurath. Köszi a tippet Adani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted April 13, 2007 Hajajj, mi is sokat Quakezünk ám a koliban ( mellesleg Kecskeméten tanulok). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely86 0 Share Posted April 13, 2007 Kicsi a világ. Már az összes Quake-el játszottam egyedül még ezzel nem. Gondoltam ez sem maradhat ki. Csúnya lett volna ha pont a legelsőt nem tudom végigvinni . Én mellesleg a GAMFra járok Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted April 16, 2007 Hajajj, mi is sokat Quakezünk ám a koliban ( mellesleg Kecskeméten tanulok). Úgy látszik ez már-már hagyomány. Nálunk is csak úgy zengett a folyósó az éjjeli LAN-partyktól. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Griever 0 Share Posted April 23, 2007 Nem tudja valaki véletlen hogy hogy lehet beállítani Q3-ban hogy ne legyen olyan sötét a kép? Próbáltam drivererekkel okoskodni, de nem változott,X1800GTO-val. Furcsa hogy 9600XT-vel nincs ilyen gond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely86 0 Share Posted May 14, 2007 @Griever Furcsa, mert felraktam én is (x1600pro-m van) és nekem is csinálja. Tologasd a menüben a világosságot fel-le és egyszer csak világos lesz majd a kép. Kicsit hülyén hangzik, de akkor nekem kivilágosodik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki blue 0 Share Posted June 1, 2007 Helló! Tudja valaki hogy a Q3 Arenához hol tudnám letölteni az eccessive modot? Már mindenütt kerestem, de egyszerûen nem találom Elõre is köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Author Share Posted June 21, 2007 Ehh.. kicsit megkésve, deee.. Klikk ide -- Excesive mod (Nem kell join-olni, csak várni picit downlad-ra klikk után, és be fogja adni..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dud 0 Share Posted July 23, 2007 Van egy kis gondom. A q3 multiplayernél nem talál egy servert se. Az all seeing eye-jal ha elindítom, akkor nekiáll betölteni de csak addig jut, hogy awaiting challenge, de tovább nem tölt. Ilyenkor mit lehet tenni? Ha valaki tud, segítsen, köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.z.i.l.i. 0 Share Posted August 3, 2007 Üdv ilyen problémám nekem is volt. Annyit kell csinálni (nálam bevált) hogy a show full és show empty cuccokat kell állítgatni aztán frissíteni... elég hülyén hangzik de ismerõseimnek is segített . ja és ha beléptél a szerverre tedd a kedvencek közé és akkor majd mindig megtalálja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts