Sanzi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Van egy USB 2.0-as külsõ mobilkeretem, amiben egy vincsi foglal helyet. Ebben van egy picike 4 cm-es ventillator, ami nagyon zajos. Kicseréltem, rá 2 hónap, és ugyan olyan. Nem sok kedvem van 2 havonta szétszedni, és kicserélni benne a ventit. De nem vehetem ki, mégha a vinyó hûtését meg is oldom, mert a táp részét hûtõ igazából. Milyen ötletetek van, e probléma megoldására, mert nekem nagyon nincs ötletem.
ProFiler Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Normális minõségû, Papst ventillátort vegyél bele! Ciao.
Sanzi Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Most megint felidegesített a keret. Kerestem ilyen márkájú ventit, de nem találtam. Hol tudnék hozzájutni? Esetleg Online bolt? Csak annak a postaköltsége annyi, mint maga a venti. És itt Bcs. környékén nincs nagy választék.
Sanzi Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Fuh, ezer köszönet. Ezt néztem ki: 412FM Egy-két kérdés: - Mit jelent a Curve? - Mi az a CFM? - És mi lenne az anyagi vonzata?
ProFiler Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 A CFM a légszállítás mértékegysége, azaz köbméter/óra. Egy ilyen 15 Euroba kerül. Ciao.
Sanzi Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Fuha, sejtettem. A minõségnek ára van, sajna... Egyenlõre passzolom, de ezer köszönet a segítségért ProFiler!
Recommended Posts