csermelya1 0 Share Posted April 4, 2006 Kedves Fórumozók! Megjelentek az elsõ Intel Core Duo processzorral szerelt notebookok. Az Appel a MacBook Pro-val, a Toshiba a Tecra M5-tel, az ASUS az A6J-vel stb. mutatkozott be. Az ismertetõk, a reklámcikkek szerint egy gyorsabb, hosszabb akkumulátor idõvel bíró, jó ár-értékarányú újgenerációs technológia került a piacra. De mi a valóság? -A telepített op.rendszerek és programok képesek-e kihasználni a lehetõségeket? -Nem melegszenek-e jobban a Pentium M-nél? Akinek van már gyakorlati tapasztalata, kérem ossza meg velem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niveás 0 Share Posted June 19, 2006 Szia! Nekem HP Nx9420-as van, T2400 Proci, nem melegszik, sõt csendesebb, mint az elõzõ, NX8220-as gépem, amiben 760-as proci volt (2,0, 2 M). Gyors és jó. Tetszik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VINIKOR 0 Share Posted June 20, 2006 Idetartozik, Sony VAIO: Link Lehet szorgalmasan spórólni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadan 0 Share Posted July 9, 2006 Hali. Kb. 2 hete vettem egy T-2400 core duo-s dell notebookot, MINDEN téren elégedett vagyok vele!!!! Összehasonlítgattam a P4 3000, 800MHz-es, HT-s asztalimmal, mondhatnám porig alázta! Pl.: ugyanazt a filmet, ugyanazzal a programmal, a P4 37 perc, a T-2400-as 16! perc alatt konvertálta át! :!: A Hõmérséklete maradt max. 42 fokos, és tudtam mellette mást csinálni! Mindenkinek merem nyugodt szívvel ajánlani, fõleg mert nem sokkal drágábbak, mint a dothan magos gépek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts