petya1 0 Share Posted April 3, 2006 Van egy vinyó, ami klónozva van és mind a kettõn a rendszerpartíciónal c: a betûjele. Meg lehet oldani, bootmanager telepítése helyett a boot.ini-t úgy átírni, hogy egyszer az egyikrõl egyszer a másikról bootoljon. Végszükség esetére tudtok valami ingyenes bootmanagert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator 0 Share Posted May 11, 2006 Hi Szerintem ezzel meg lehet csinálni valahol olvastam róla és úgy tudom ingynes is. VCOM System Commander ez a program neve azt hiszem keresges a neten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkosa 0 Share Posted May 18, 2006 A System Commander tényleg jó erre, de egyáltalán nem ingyenes és nincs is trial verziója, és sehol sincs fent a neten. Vagy Te tudod, honnan lehet letölteni? Ha igen, légy szíves írd meg nekem: gkosa@axelero.hu. Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted May 18, 2006 Itt nézelõdhetsz. Valamikor volt magyar fejlesztés is de most nem találom. A PartionMagic csomag is tartalmaz egy bootmagic progit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redwhitegreen 0 Share Posted May 21, 2006 Van egy vinyó, ami klónozva van és mind a kettõn a rendszerpartíciónal c: a betûjele. Meg lehet oldani, bootmanager telepítése helyett a boot.ini-t úgy átírni, hogy egyszer az egyikrõl egyszer a másikról bootoljon. Végszükség esetére tudtok valami ingyenes bootmanagert? Ha két rendszerpatrícód van egy hdd-n és a boot.ini-vel akarod megoldani a bootolást, ajánlom figyelmedbe ezt a topicot (különösen Signal hozzászólását). Ingyenes boot managert nem ismerek, de ha megvan a 2005. decemberi Pc-World, akkor használhatod az ajándék Paragon Partition Manager 2005 program mellé adott bootmanagert is. Ez az alap dolgokon kívül több extrát is tud (particiók elrejtése, DOS bootlemez készítés, régi MBR elmentése-visszaállítása, egy tucat OS támogatás, együttmûködik a GRUB/LILO-val, ...stb). Nálam 2 Linux-ot és 2 Xp-t vezérel gond nélkül. Ja és egyszerûen (GUI) kezelhetõ. Ajánlom mindenkinek, aki hozzájut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts