Sanzi 0 Share Posted March 31, 2006 Mostanában kezdtem el a game-t, mert a Commandos-ban elakadtam. Aki játszott a játékkal, attól segítséget kérnék, mert van egy olyan küldetés, ahol egy plasma bogarat kell megölni. Nahmármost ehhez a pálya elején azt írják, hogy hatásos ellene: Nuke and Missile Launcher. Jopofa, nekem meg gépfegyvereim vannak. Tehát most itt tartok, ha valaki tud valamit, vagy játszott vele, írjon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted April 27, 2006 Van egy rész, amit nem tudok megcsinálni, ezért cheat-hez folyamodok, ami szerintem a világ leggerinctelenebb dolga. De ezzel mit kell kezdeni: Indítsd el a játékot a -devuser paraméterrel. Játék közben nyomd meg a ~ gombot, majd a konzolba gépeld be a kívánt csalást. Milyen paramétert, hol? u.i.: Már megoldottam. Túljutottam a kérdéses részen, mostmár kód nélkül megyek tovább. Remélem több ilyen nem lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted April 30, 2006 Nah, jó, a kezdeti rajongás átválotott õrült idegrohamra. Az elsõ pályák még normálisak voltak, lehetett õket élvezni, de a vége felé olyan pályák vannak, hogy... Szerintem ha az elsõ felét készítik el a játéknak jobban járnak. Idáig volt vagy 3-4 olyan rész, amit egyszerûen lehetetlen megcsinálni. Szerintem nincs az az Isten, aki ezt ki tudja játszani. Easy-n nyomom, és így sem megy. Vannak olyan bogarak, pl az X-Bug, amibe (nem túlzás) kn 150 rakétát, és éb 5000 golyót lõttem, és még mindig éli világát. Ilyen játékot hogy adhattak ki? Ezt lehetetlen megcsinálni, Fõleg úgy, hogy normális esetben 50 rakéta, és kb 2000 töltény van nállad. Kóddal persze lehet rajta tuningolni, én is azt csináltam, de egyszerûen annyian vannak, hogy nincs elég lõszer. De nam az, hogy "ahj, ippen elfogyott", hanem amikor már rég kifogyott minden, akkor jön a java. Lehetetlen. Már csak azért nem törlöm le a francba, mert a saját önérzetemhet kell, hogy ezt a szemetet is kijátszottam. Utólag visszanézve, nincs az a pénz, ami miatt belekezdtem volna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanu 0 Share Posted March 7, 2007 Sziasztok kis segítség kellene, merthogy úgyan megvan a cheat de Nem tudom használni (Indítsd el a játékot a -devuser paraméterrel. Játék közben nyomd meg a ~ gombot, majd a konzolba gépeld be a kívánt csalást.), ha segítenne valaki azt megköszönném. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted March 7, 2007 Már ezer éve letöröltem a játékot, szóval nem tudom pontosan. Talán úgy kell, hogy a parancsikon után beírod, hogy -devuser (parancsikonon jobb katt, és tulajdonságok). A játékban meg értelem szerûen a megfelelõ billentyût. De már nem emlékszek rá, szóval lehet, hogy nem így kell. És mailban ne kérj segítséget, úgysem oda fogom küldeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vade robson 0 Share Posted March 19, 2007 Szevasztok! Nekem olyan kérésem lenne, hogy mondjátok már el légy szíves, hogy lehet cheat-elni! Mert találtam de nem tudom használni. Legalábbis csak annyit találtam, hogy irjam be hogy -devuser és kész, mást nem. Azt olvastam mindenhol, hogy nyomjam meg a TILDE key-t, de mi az??? Légy szíves írj rendesebben, és legközelebb használd a szerkeszt gombot. Üdv.:Gereby Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBoy 0 Share Posted March 19, 2007 Mielõtt elszabadulna a pokol... Az hogy írd be azt hogy "-devuser" az annyit tesz, hogy jobbklikk a parancsikonon, tulajdonságok, és a cél mezõbe az idézõjel után nyomsz egy szóközt, és beírod oda. A "TILDE" billentyû (vagy ez a jel -> ~) a "nullát" vagy angol billentyûzetes játék esetén az "ö betût" jelenti. (ha végképp nem tudod milyen billentyûre csinál valamit, nyomogasd a gombokat ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vade robson 0 Share Posted July 26, 2007 (edited) Szevasztok! Nekem olyan jellegû problémám lenne, hogy nem tudom mit kell csinálni annál a résznél amikor odamegyek egy emberhez, aki a földön fekszik, mond valamit, utána meghal és elkezdenek jönni a bogarak és ölöm õket, de lejár az idõm, vagy nem tudom mivan, de nem sikerül a feladat. Meg van egy NAGYON nagy bogár a felettem lévõ épületen, de azt meg nem lehet megölni, és akkor is lejár az idõm vagy valamit nem jól csinálok és vége!!! Remélem nem volt túl zavaros!!! Ha valaki érti, hogy mirõl beszélek akkor segítsen! Moderáld magad! Azon kívül nem ártana tagolni a hozzászólásodat! Üdv.:Gereby Edited July 26, 2007 by Gereby Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted February 10, 2008 Csá Nálam csak annyi a gikszer hogy régebben tudtam neten játszani most meg nem enged fel, azt írja ki hogy belépés sikertelen. Ilyenkor mit csináljak? Aki tud segítsen, egyébként eredeti, 5.0.24-es verziójú Vade robson hogy a kérdésedre válaszoljak én azt ajánlom hogy tegyél fel egy magyarítást, amíg angol volt én is csak totóztam hogy mit kell csinálni, mellesleg nyomd le a tabulátort és akkor elvileg kiírja hogy mit kell tenned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travel - Wanderer 0 Share Posted February 15, 2008 Nekem csak egy egyszerűnek tűnő kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, méghozzá csak annyi, hogy régóta megvan a játék és mikor kipróbáltam akkor egy Geforce 5700-esem volt és elindult rajta. Most egy ASUS N6200-esem van és tejfehér a grafika. Esetleg tudtok valami javítást ajánlani hozzá vagy beállítás, hogy tudnék vele játszani? Igazán kiváncsi lennék rá, mert a configomon teljes pompájáben tudna futni és mégis grafikai hibát generál. A segítséget előre is köszönöm. Egy lelkes olvasó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted December 14, 2008 Még mindig fenn áll a probléma, belépés sikertelen, legújabb patch fel van rakva de nem enged fel, router DMZ-je az én IP-mre van állítva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts