kovácszoli 0 Share Posted March 31, 2006 Nem tudok ftp szerverre kapcsolódni( az extráéra). Mikor rákattintok a kapcsolódás gombra minden jön elõ szépen, csak a List Alkönyvtárnál megáll és...megáll. Nincs tovább. Már régebben is volt ilyen akkor a tûzfallal szórakoztam vmit, de már az sem segít. A keriot használtam, de a zone antispyware is fennt volt kikapcsolt tûzfallal. Már mind a kettõt uninstalláltam, de ez sem vezet eredményre. És még a biztonsági központ is azt írja hogy nincs elindítva (mármint a BK). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted March 31, 2006 Passzív módban csatlakozol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovácszoli 0 Author Share Posted April 1, 2006 Tényleg így mûködik Viszont az extrának a Mysql portjára nem tudok csatlakozni sehogy sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted April 2, 2006 Az meg azért lehet, mert cask a weboldalról engedélyezett a csatlakozás szerverhez, kívülrõl nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila1981 0 Share Posted April 22, 2006 Hello! Vettem egy domént, neve - www.szamitogepiskola.sk A kérdésem az lenne hogy hogyan tudom feltölteni a megszerkesztett weboldalt, ugyanis ahol regisztráltam nem biztosítottak FTP szervert. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát. Elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted April 22, 2006 Ott ahol regisztráltál nem lehet webes felületrõl bejelentkezni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila1981 0 Share Posted April 22, 2006 Sajnos nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Share Posted April 22, 2006 De vettél hozzá szerverhelyet is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 22, 2006 Hova lett a hozzászólásom? Ki törölte ki, és miért? Ugyanis abban leírtam, hogy a domain egy dolog, ha regisztráltál ingyen tárhelyet, akkor annak a szolgáltatónak a névszerveréhez kell társítani a domained, amit úgy tudsz elérni, hogy a szolgáltatódnak írsz egy e-mailt, amiben leírod, hogy van ez a domained, és szeretnéd a tárhelyedhez csatolni. Õk vagy megteszik ingyen, vagy egy egyszeri díj ellenében. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Share Posted April 22, 2006 A témanapló szerint nem törölt senki innen semmit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila1981 0 Share Posted April 22, 2006 A témanapló szerint nem törölt senki innen semmit. Köszönöm a segítséget! Megpróbálom megvalósítani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 22, 2006 A témanapló szerint nem törölt senki innen semmit. Pedig egyszer már leírtam azt, amit fentebb ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltchelsea 0 Share Posted May 13, 2006 Nem lehet, hogy ezt leírtad máhol is ezt a szöveget, azért emlékszel rá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted May 13, 2006 Elõfordulhat. Csak akkor felmerül a kérdés, hogy ami ide passzol, miért írnám máshová? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltchelsea 0 Share Posted May 14, 2006 Hi! Máshol is szóba jöhet ez+üzenetet is írhattál... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts