Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem tudok ftp-zni

Recommended Posts

kovácszoli
Posted

Nem tudok ftp szerverre kapcsolódni( az extráéra). Mikor rákattintok a kapcsolódás gombra minden jön elõ szépen, csak a List Alkönyvtárnál megáll és...megáll. Nincs tovább. Már régebben is volt ilyen akkor a tûzfallal szórakoztam vmit, de már az sem segít. A keriot használtam, de a zone antispyware is fennt volt kikapcsolt tûzfallal. Már mind a kettõt uninstalláltam, de ez sem vezet eredményre. És még a biztonsági központ is azt írja hogy nincs elindítva (mármint a BK).

Posted

Passzív módban csatlakozol?

kovácszoli
Posted

Tényleg így mûködik :D Viszont az extrának a Mysql portjára nem tudok csatlakozni sehogy sem.

Posted

Az meg azért lehet, mert cask a weboldalról engedélyezett a csatlakozás szerverhez, kívülrõl nem.

• 3 weeks later...
Posted

Hello!

Vettem egy domént, neve - www.szamitogepiskola.sk

A kérdésem az lenne hogy hogyan tudom feltölteni a megszerkesztett weboldalt, ugyanis ahol regisztráltam nem biztosítottak FTP szervert. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát.

Elõre is köszönöm!

Scorpion Spyke
Posted

Ott ahol regisztráltál nem lehet webes felületrõl bejelentkezni?

Posted

De vettél hozzá szerverhelyet is?

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Hova lett a hozzászólásom? Ki törölte ki, és miért? Ugyanis abban leírtam, hogy a domain egy dolog, ha regisztráltál ingyen tárhelyet, akkor annak a szolgáltatónak a névszerveréhez kell társítani a domained, amit úgy tudsz elérni, hogy a szolgáltatódnak írsz egy e-mailt, amiben leírod, hogy van ez a domained, és szeretnéd a tárhelyedhez csatolni. Õk vagy megteszik ingyen, vagy egy egyszeri díj ellenében.

Posted

A témanapló szerint nem törölt senki innen semmit. :pislog:

Posted

Köszönöm a segítséget! Megpróbálom megvalósítani.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Pedig egyszer már leírtam azt, amit fentebb ... :hmm:

• 3 weeks later...
zsoltchelsea
Posted

Nem lehet, hogy ezt leírtad máhol is ezt a szöveget, azért emlékszel rá?

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Elõfordulhat. Csak akkor felmerül a kérdés, hogy ami ide passzol, miért írnám máshová? :upsz:

zsoltchelsea
Posted

Hi! Máshol is szóba jöhet ez+üzenetet is írhattál...