pardiimre2 0 Share Posted March 30, 2006 Üdv újra a fúrumon! Segítség kéne(akár linkek) hogy tudom beállítani, hogy az LCD kijelzõ infokat mutasson egy játékról? És az hogy a hõmérsékleteket mutassa? elõre is kösz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baludada 0 Share Posted May 4, 2006 A driverében nincs lehetõség? (Nem láttam még a billentyûzetet, de szerintem csak azokból a játékokból tudod "kivenni" az információkat, amiket ismer a driver.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardiimre2 0 Author Share Posted July 27, 2006 Igen. csak azokból. már rájöttem. sry a késõi válsazért. lenne egy éeszrevételem a billel kapcsolatban. a jobb oldali shift billentyûrõl letört egy pöcök, ami által hogyha csak a bal oldalát nyomom meg a billentyûnek, akkor megfeszül és persze nem mûködik úgy. mondanom se kell nem vártam ilyet egy ilyen drága eszköztõl, attól függetlenül, hogy egyik leggyakrabban használt billentyûrõl van szó. és alig pár hónapos. szóval most azért nem nagy betûzök, mert bal shifttel kényelmetlen nagyon, jobb shift ragasztás alatt van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pharmateg 0 Share Posted October 10, 2006 Sziasztok! Nemrég vettem 1 ilyen billentyûzetet. Sajnos nálam hol megy, hol nem. Ha a windowst ujrainditom akkor utána csak vilagit de nem lehet vele írni. De néha 2-3* is resetelnem kell, hogy elkezdjen mûködni. Valamint a bios-t sem lehetvele elérni mert akkor még nem megy. Ez minden g15-nél így van, vagy csak nekem sikerült kifognom 1 hibásat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Gábor 0 Share Posted October 10, 2006 A BIOS-ba azért nem tudsz belépni, mert le van tiltva az USB BIOS kezelése. Szerezz egy PS/2 billentyűzetet, menj be a BIOS-ba, és keress olyat, ahol azt lehet beállítani, hogy USB Controlled via: és itt lesz olyan, hogy OS vagy BIOS. Válaszd az utóbbit. Esetleg USB support név alatt lesz ugyanez a beállítási lehetőség. Szóval ezt kell átállítani, és a booltolásnál majd be tudsz lépni a BIOS-ba is. Nekem is G15 van, de nem volt vele hasonló probléma. Esetleg játszadozz a BIOS-ban a Legacy USB beállítással, és tedd fel hozzá a legfrissebb drivert is. Az alaplap driverét se felejtsd el, mert az kezeli az USB-t is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts