Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Logitech G15


pardiimre2

Recommended Posts

pardiimre2

Üdv újra a fúrumon!

 

 

 

Segítség kéne(akár linkek)

 

hogy tudom beállítani, hogy az LCD kijelzõ infokat mutasson egy játékról?

És az hogy a hõmérsékleteket mutassa? elõre is kösz!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Baludada

A driverében nincs lehetõség?

 

(Nem láttam még a billentyûzetet, de szerintem csak azokból a játékokból tudod "kivenni" az információkat, amiket ismer a driver.)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
pardiimre2

Igen. csak azokból. már rájöttem. sry a késõi válsazért. lenne egy éeszrevételem a billel kapcsolatban. a jobb oldali shift billentyûrõl letört egy pöcök, ami által hogyha csak a bal oldalát nyomom meg a billentyûnek, akkor megfeszül és persze nem mûködik úgy. mondanom se kell nem vártam ilyet egy ilyen drága eszköztõl, attól függetlenül, hogy egyik leggyakrabban használt billentyûrõl van szó. és alig pár hónapos. szóval most azért nem nagy betûzök, mert bal shifttel kényelmetlen nagyon, jobb shift ragasztás alatt van. :S

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
pharmateg

Sziasztok!

Nemrég vettem 1 ilyen billentyûzetet. Sajnos nálam hol megy, hol nem. Ha a windowst ujrainditom akkor utána csak vilagit de nem lehet vele írni. De néha 2-3* is resetelnem kell, hogy elkezdjen mûködni. Valamint a bios-t sem lehetvele elérni mert akkor még nem megy. Ez minden g15-nél így van, vagy csak nekem sikerült kifognom 1 hibásat.

Link to comment
Share on other sites

Papp Gábor

A BIOS-ba azért nem tudsz belépni, mert le van tiltva az USB BIOS kezelése. Szerezz egy PS/2 billentyűzetet, menj be a BIOS-ba, és keress olyat, ahol azt lehet beállítani, hogy USB Controlled via: és itt lesz olyan, hogy OS vagy BIOS. Válaszd az utóbbit. Esetleg USB support név alatt lesz ugyanez a beállítási lehetőség. Szóval ezt kell átállítani, és a booltolásnál majd be tudsz lépni a BIOS-ba is.

 

Nekem is G15 van, de nem volt vele hasonló probléma. Esetleg játszadozz a BIOS-ban a Legacy USB beállítással, és tedd fel hozzá a legfrissebb drivert is. Az alaplap driverét se felejtsd el, mert az kezeli az USB-t is.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...