Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Commandos

Recommended Posts

Posted

Az említett játékkal az a gondom, hogy van egy olyan pálya, ahol a hídon átjövõ tankokat kell szétlõni. Node mivel? :pislog:

Papp Norbert
Posted

A Strike Force a Commandos hányadik része? :hááát::upsz:

Posted

Fuh, azt nem tudom, de minimum a 3. De nekem ez az elsõ. ;)

Posted

Az említett játékkal az a gondom, hogy van egy olyan pálya, ahol a hídon átjövõ tankokat kell szétlõni. Node mivel? :pislog:

Ha a híddal szemben állsz, akkor a jobb oldalon levõ házba menj be az ajtón és ott lesz a mortar.

Posted

Fuh, nem is tudom, hogy köszönnyem meg. Gyorsan meg is nézem. Ha sikerült, akkor reggelig játszok. :D

u.i.: Ha nem is reggeilg, de mostanáig játszottam. Sikerült! Köszönöm!

Posted

Nah, kijátszottam. Nagyon jó volt. Voltak benne érdekes dolgok, amin röhögtem, de összességében ajánlom mindenkinek! Aki szereti a II. Világháborús game-ket, annak szinte kötelező. ;)

u.i.: Valaki nemtudja, hogy hol vannak a mentések és a profilok?

• 2 weeks later...
Posted

Annak idején még az elsõ kettõ 2D-s verzióban kerûlt a piacra, de óriási élmény volt vele játszani. A game lapok is az egekig magasztalták. :)

• 13 years later...
Posted

Nagyon lehet örülni,hogy rendes részt kap a játék.

• 2 years later...
Posted

Újra lehet majd tolni a 3-dik részt is feltúrbózott grafikával.

• 1 month later...
Posted

Szeptember első napjaiba jelenik meg.

• 1 year later...
Posted
On 8/3/2022 at 5:23 PM, VassGabor said:

Szeptember első napjaiba jelenik meg.

Micsoda? A harmadik rész remastered verziója? 

A Commandos 2 szerintem minden idők egyik legnehezebb játéka volt.

• 2 weeks later...
Posted

Jaja lehet tolni, a napokba meg végre teljes értékű folytatás is jön 24-be. Csak újgenes verziókra jön.

Posted
17 hours ago, VassGabor said:

Jaja lehet tolni, a napokba meg végre teljes értékű folytatás is jön 24-be. Csak újgenes verziókra jön.

Az első rész első misszióját sztem 20x végig vittem - tovább nem jutottam :D -, úgyhogy nagyon várom.

De csak az első misszió érdekel.  :P

Posted
On 10/11/2023 at 8:53 AM, kinopio said:

Az első rész első misszióját sztem 20x végig vittem - tovább nem jutottam :D -, úgyhogy nagyon várom.

De csak az első misszió érdekel.  :P

Nagyjából én is így állok a sorozattal, a demót számtalanszor végigvittem, de mikor meg lett a teljes játék és ezzel együtt a hajtépősen nehezedő szintek valahogy elment tőle a kedvem. Pedig nagyon szeretni akartam, a grafikát a mai napig imádom.

• Upvote 1
Posted

Úha nem semmi. Kiskoromba én is toltam valami demót belőle, de mindig megöltek :D :D