Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Szétszakad minden játék

Recommended Posts

Posted

A következõ nagyon idegesíõ problémával állok szemben.

Minden játék akad. De úgy, hogyha 1024*768-ra állítom, akkor is ugyan annyira, mintha 640*480 minden low. Tehát édesmindegy, hogy a játék milyen beállításon van, ugyan úgy akad. A konfig:

ASUS p4S800

P4 2.6 GHz HT

512 MB Kingmax+512 MB Samsung

MSI 6600 GT AGP 128

Maxtor 120 GB HDD

450W ATX2.0 Chieftech

Már próbáltam másik XP-t, kivettem az egyik ramot is, mert az idõzítéseik másik, hátha... Kipróbáltam már vagy 3-4 drivert, mindegyikkel ez a probléma. A melegedést nem tudom nézni, de Win-ben 45 fok alapból, es ha kilepek a jatekbol, és gyorsan megnézem 56 fok volt legutóbb. Nemtudom, hogy játék közben mennyi...

Posted

Az alalapi chipset driver fel van telepítve ?

Posted

Minden driver fel van téve, ami fentvan a driver cd-n. Most körbenézek, hátha van hozzû már újabb driver.

Posted

Rakd fel a videókártyáthoz is a legújabb driver-t mindenképp

Posted

Nem feltétlenül a legújabb a legjobb. Volt már nekem is olyan gondom, hogy akadtak a játékok, pedig a legújabb VGA driver volt fent. Lecseréltem egy régebbire és simán ment minden.

Posted

Nálam utoljára ilyen probléma a VGA-kártya túlmelegedése miatt volt, és pár perc után azonnal elõjött...

Posted

Amit léptem idáig:

Legújabb 84.21-es ForceWare

Új alaplapi driverek

Eredmények: Nem szaggat.

A melegedés: Ha megy a Win, akkor kb 45 fok, ha nyomok egy kis game-t, akkor may 60. Ez már sok?

Posted

Szerintem nem sok... De mint írtad már minden OK... :)

Posted

Lehet... De azért lehet, hogy megjátszok egy újrapasztázást, sokan mondták, hogy elég silány a gyári pasztázás.

Posted

Az biztos. Nekem pl. a CPU és a chipset hûtõje alatt anno gyárilag csak Valami fekete, kemény, hólyagos ízé volt nyomokban :S .

• 2 months later...
Posted

Hi! Tudna valaki segíteni? Most kaptam egy Zoo Tycoon 2-t (vásárolt, nem másolt, magyar) és ugyanazzal szembesültem, mint a többi Tycoon-nál (több gépen is elõfordult) : kb. 1 óra játék után olyan szinten lelassul, hogy teljesen élvezhetetlenné válik. Más játékok nem bántják a gépem. Mit lehet tenni? Vagy a Tyccon ilyen sz**, egy fórumon sem olvastam ilyesmirõl.

Elõre is kösssz!

Posted

Patch-eld a játkékot, ha kiadtak hozzá. És szaladj végig a driver/illesztõprogi frissítéseken. Nekem bevált.

• 1 year later...
Posted (edited)

Sziasztok!

Van egy problémám a Zoo Tycoon 2 játékkal. Eredeti a játék a gépemen, minden van ami kell (szerintem), de fagy és akadozik, csak 1 óráig lehet vele játszani, utána nagyon fagy. Mit csináljak?

Ide is írhattok, de az e-mailemre NEM: -@-.-

Kösz!

Edited by Gereby
Posted

Nem melegszik véletlen túl valami? Akkor szokott ilyen tüneteket produkálni.

Posted

Nem hiszem hogy az a baj vagy ha igen akkor mit tegyek? Mert én nem tudom.

Posted

Ha túlmelegszik valami, akkor a ventit kell lecserélni egy hatékonyabbra, ha a táp gyenge, akkor meg azt kell kicserélni egy normálisra! ;)

Posted

Majd kirakom télen a gépet, az majd lehűti vagy leveszem az oldalát és ráirányítom a ventit. Az jó szerinted?

Posted

Hát... Ízlés dolga. :hááát:

Én tennék bele egy ventit...

De te tudod... ;)