Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted March 29, 2006 Van nekem 50db LIFETEC nevü CD-m, amit 3 évvel ezelött hoztak nekem Németországból. A lényeg, hogy a "mai" CD-kre olyan nagyon jellemzõ sorjádózás (lemezszélek) ezeken egyáltalán nincs,. és a mai napig minden optikai meghajtó kifogástalanul, és biztosan olvassa. Kérdés: beszerezhetõek e még ezen gyártmányu nyersanyagok úgy CD, mint DVD formátumban? Annak idején 50-esével, és 100-asával lehetett kapni. Tud valaki segíteni? Kép a CD-rõl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex 1 Share Posted March 29, 2006 Miért nem jók az olcsó nem "noname" lemezek? Fillérekbe kerül. Egyébként: Link Link2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted March 29, 2006 Mert nem spórolni akarok, nem az olcsó, mégólcsóbb, legolcsóbb kategóriát keresem, hanem a jó minõséget. A fenti lemez meg nagyon jó, de nem tudom beszerezni. Jobb, mint a TDK, és társai, azok katasztrófálisan néznek ki fél év után. Egyébként köszi a linket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts