Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted March 22, 2006 Csináltam egy új témát a 2.x Firefoxnak, így az 1.5-öst használhatjuk az 1.5-ös dolgaihoz, ide meg jöhet az új. (Linkek, vélemények, stb.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted March 23, 2006 Akkor kezdeném az idevágó cikkel: Letölthetõ a Firefox 2 elsõ elõzetese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruzsa Dániel 0 Share Posted March 23, 2006 Mikor beléptem a topikba azt hittem már itt a végleges... ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted March 23, 2006 @Athos Már írtam, csak MD elfelejtette átrakni az 1.5-ös topikból. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted March 23, 2006 Manguszta: Én nem tudom áttenni, nem vagyok moderátor. Egyébként valaki feltette már? Kiváncsi lennék egy screenshotra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted March 23, 2006 Firefox 2 Ezt megnézzük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted March 23, 2006 [...] Egyébként valaki feltette már? Kiváncsi lennék egy screenshotra. Én meg arra, hogy mennyire bugos. Különben nem teszem fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted March 23, 2006 Mindenki a másikra vár, én is, hogy feltegye és jelezze a hibákat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted March 23, 2006 Feltettem. Elsõ észrevételeim: 1: A kiterjesztéseim közül csak a Yahoo mail notifier kompatibilis, a többi nem. 2: Lassabb valamivel, mint az 1.5.0.1 3: A könyvjelzõk kezelése másabb lett, szokni kell. 4: A könyvjelzõ jelenlegi ékezet-kompatibilitása nem jó, kérdõjelek jelennek meg a helyükön. 5: A könyvjelzõ egyben RSS kezelésre is képes. (Már ami a listázást illeti) Viszont ez még nem az igazi, nem mûködik jól. 6: Ettõl függetlenül stabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janowolf 0 Share Posted March 23, 2006 Sziasztok! Bátorkodtam föltenni. Elsõ ránézésre csak azt vettem észre, hogy a megnyitott lapok fülére került át a bezárgomb. (Eddig ugye a jobb szélen volt) A másik, hogy az elõzmények törléséhez elég csak a menükbe belemenni. Majd még jelentkezek JanowolF Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted March 23, 2006 ... a megnyitott lapok fülére került át a bezárgomb... Ezt a TABMIX PLUS nevû kiterjesztés is tudja az 1.x-es verziókban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted March 23, 2006 Ami szimpatikus: Olyan nincs, mert tulajdonképpen minden jól mûködik, eltekintve attól, hogy nincsen kompatibilis kiterjesztés, illetve nagyon kevés van. Ami viszont határozottan nem mûködik: A RSS hírforrás kezelés hiányos - például nem lehet frissíteni - illetve a könyvjelzõk export-importja, és jópár könyvjelzõ-beállítás egyszerüen nem mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janowolf 0 Share Posted March 23, 2006 @nagygabor: Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted March 23, 2006 Nem tudom, hogy mûködik-e, de nehezen megtaláltam, telepítettem. Azonban így írják: Tab Mix Plus. https://addons.mozilla.org/extensions/morei...umpg=10&id=1122 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted March 23, 2006 Igazad van. Bocsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted March 24, 2006 @MD Igaz. Akkor egy modi nem tette meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted March 24, 2006 @nagygabor De a lényeg, hogy mûködik és jó! Köszi a tippet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted March 24, 2006 Bemutatóvideó a programról A jobb alsó sarokban ott figyel a Sponsored by Microsoft logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted March 24, 2006 A Microsoft logo nem véletlen, mindkét böngészõben (IE7, és Firefox 2.0) felfedezhetõek hasonlóságok, és egymástól vettek át ötleteket is. Szerencsére az együttmûködést választották, nem az ellenségeskedést, bár azért érezhetõ a távolságtartás. Amiben reménykedek még, az az, hogy egyszer talán a két böngészõ egyformán fogja értelmezni a webszabványt. Nagyon jó lenne. A video egyébként nagyon jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isstike 0 Share Posted March 25, 2006 A modemidõkben hallottam egy kiegészítõt a foxhoz ami képes letölteni az adott oldalon lévõ összes azonos kiterjesztésû fájlt (gif, jpg...)Kerestem a mozilla oldalán, de nem találom.Nem tudjátok melyik ez, és hol van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted March 25, 2006 A 2.0 Alpha-hoz ilyen még nincs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papet 0 Share Posted March 25, 2006 Ezt a Tab Mix-et le lehet törölni valahogy? Én barom feltettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted March 25, 2006 Tools - Extensions - Uninstall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papet 0 Share Posted March 25, 2006 Köszi! Bár nem így, de sikerült leszednem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isstike 0 Share Posted March 25, 2006 1.5-öshöz hol találok ilyen csoportos letöltõt, mi a neve? Kösz a segítséget! A tab mix nekem bejött, nem kell jobbgomb töröl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts