Roberto23 0 Share Posted March 22, 2006 Sziasztok ! Aki használja ezt a töredezettség-mentesítõ progit el tudná mondani, hogy mit csinál a "Defragmentation menüben található STEALTH, SPACE, COMPLETE/Name, COMPLETE/Modified, és a COMPLETE/Access feladat ? A program default beállításban a SPACE-el töredezettségmentesít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted March 22, 2006 Én a Complete/Acesst használom. Szerintem a töredezettség-mentesítés menetét állíthatod be. Tehát csak az üres területeket, teljesen a hozzáférés szerint, név vagy módosítás szerint. A Stealth szerintem csak egy rutin töredezettség-mentesítést csinál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted March 22, 2006 Mindegyiket leírja a progi, hogy mit csinál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T_boy 0 Share Posted January 22, 2007 Üdvözletem mindenkinek! Lenne egy problémám a fent említett O&O lemezdöredezettség-mentesítõ program indításakor azt írja ki, hogy nem tudott inicializálódni. Mellékes, de az a helyzet, hogy több hasonló töredezettség-mentesítõ programot használtam, de egyik sem ment ill. dolgozott valami oknál fogva. Próbáltam az alap programot is, de itt is hibát ír ki. "A lemeztöredezettség-mentesítõ nem tud indulni." Nemrég telepítettem újra rendszerem és sok tweak programot használtam... Lehet, hogy valamit sikerült elállítani. Valaki tudna nekem segíteni esetleg ötletet adni? Elõre is köszönöm! Üdvözlettel:T_boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted January 23, 2007 Nézd meg a futó szolgáltatásokat, szerintem nálad nem indult el a Windows-zal, emiatt nem mûködik. Indítsd el kézzel, és állítsd autómatikusra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T_boy 0 Share Posted January 23, 2007 Köszönöm válaszod! De mint kezdõ kérdem, hogy mindezt hol tehetem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted January 23, 2007 Start menü --> futtatás --> services.msc --> itt kikeresed az o&o service-t, és elindítod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T_boy 0 Share Posted January 24, 2007 Köszönöm a segítséget, de így sem megy. Amint leírtam nem csak az O&O nem megy, de a beépített sem. Valahol van ilyen funkció, ami letiltja ezen szolgáltatást? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted August 4, 2007 A kérdésem az lenne, hogy lehet-e a lapozófilet és a boot szektort töredezettségmentesíteni, mert ezeket kihagyta a teljes mentesítés közben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted August 4, 2007 A setting menûnél beállítható a következõ indításkor, vagy minden indításkor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted August 4, 2007 Kösz a segítséget, de a menetét leírnád, mert az angol tudásom kevés.. Nálam a pagefile.sys igen terjedelmes 1024Mb, és ezért érdekel a dolog. Érdemes-e a lapozófilet töredezettségnentesíteni, mert errõl megoszlanak a vélemények? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted August 5, 2007 Én kétszer próbáltam meg és mind két alkalommal akadtak problémáim. Ha az a gyanúd, hogy nagyon töredezett a lapozófájl inkább kapcsold ki, rendszer ujrainsítás és ismét kapcsold be. Egyébként a Setings->Ofline Defragmetation és ott a második a következõ rendszerindítás, a harmadik minden rendszerindítás. Utánna kiválasztod a meghajtó(ka)t és klikk az Activate majd Alkalmaz és Ok Ebben az esetben a teljes lemezen (kijelöltek) elvégzi a renderakást, beleértve a swap fájlt is. Elõtte mindenképpen csinálj rendszermentést, mert lehet, szükséged lessz rá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted August 5, 2007 Kösz, de akkor marad minden így. Nem gondoltam, hogy ilyen veszélyes a lapozó file töredezettségmentesítése. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted August 6, 2007 Az indításkori defrag nálam elég érdekes, mert szinte semmit nem csinál. Kiírja, hogy pl. 400 file darabokban, majd visszíszámol, hogy megcsinálta, de restart után éppoly darabokban vannak, mint elõtte. Vajh miért? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quarker 0 Share Posted August 6, 2007 Mi az igazság arról, hogy a töredezettség-mentesítés folyamatát le szabad-e állítani vagy sem? És mi történik, ha menet közben áramszünet miatt áll le (UPS híján)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted August 6, 2007 Szerintem biztonságosak ilyen szempontból ezek a programok. Nem történik adatvesztés, ha file áthelyzés közben leállítás vagy áramszünet történik. Némelyik programban van pause kapcsoló is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJA 0 Share Posted January 27, 2009 Hello! Véleményetek szerint ha név szerint, vagyis (COMPLETE/Name) opciót választom, akkor ha így csoportosít, nem lesz gyorsabb a vinyó? (Gondolok itt arra hogy könnyebb megtalálnia egy adott programot, tehát gyorsabb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted January 28, 2009 Valószínű kicsi ( néhány tized mp) gyorsaságot eredményez, de többet fog dolgozni az O&O. Nekem a mappák rendezését csinálja, de az is elég. Magyarítás, ha valakit érdekel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAJA 0 Share Posted January 28, 2009 Köszi és a magyarításért is hálás vagyok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts