Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Internet Explorer 7

Kovács Gyula (MiniDisk)

Recommended Posts

Posted

10 perc használat után nekem nagyon tetszik. Fõleg a többfüles lehetõség. Az Az új Google toolbarral meg még különösen izgalmas lett. Most aztán lehet ismerkedni velük, egyelõre mindennel együttmûködik.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

:D Nekem indulásnak 10-szer lefagyott, (nem szereti a címsor legördítést) majd az internetkapcsolattal volt baja, végül valami szörnyûséges kinézettel ajándékozott meg. (A betütipusokat eltérõen jeleníti meg) Ezt nagyon szokni kell.

Igen. Linuxosra veszi a figurát. :hmm: (Már ami a betütipusokat illeti)

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Nem. Egyelõre angolul érhetõ el, de felmegy a magyar XP-re.

A Qucik Tab funkció tetszik. 4-5 oldal megnyitása esetén nem rossz. Jól áttekinthetõ.

Ruzsa Dániel
Posted

Már kezdtem örülni, de ez csak béta. :Sír: Egy próbát lehet megér. :P

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Egy az egyben Linux. Mintha Konqurerorral böngésznék ... :hmm:

Posted

Azért még nem 100%-os! Alávettem egy komolyabb nyüstölésnek és egy idõ után bekotlott.

De szerintem ez is egy komoly elõre lépés és jól fog mûködni ha végleges lessz.

Az IE6nál még mindig jobb :!:

+A Google Toolbar az jó ajánlom feltenni mert különben a MSN Search lessz az alapértelmezett mindenhol :!: :ötlet:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Szerintem meg nem. A faviconokat még anynira sem kezeli, mint a 6-os. A CSS2-t meg immel-ámmal támogatja. CSS hackel az IE6-ot meg lehetett zabolázni. De a 7-es is ront szépen.

Posted

Ezért mondtam ,hogy nem 100%-os :!:

Elég sok hibát vét IEre favorizált weboldalkon is :!:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Hát az pedig nem jó ... :hmm: Az én oldalamon meg betüket hagy ki. Hogy hogy csinálja ... :pislog:

Posted

Most már mindenhol ez a gömbölyû forma lesz a menõ? :pislog: MSN8 IE7... Amúgy jól néz ki! Mikorra várható a végleges?

Posted

Akkor én még egyenlõre hagyom a dolgot.

Posted

Nekem éppen a kinézete "fáj" a leginkább: valamennyivel stílusosabbat vártam, a'la Vista.

@Berecz Dénes@
Posted

Nekem mindenképpen jobban tetszik a régi IE-nél. De én azért maradok a jól bevállt Foxi-nál.

Posted

Jó, a réginél talán egyénibb a design, de akkor sem az, mit az ember a Vista név hallatán (el)várna. Mellesleg ettõl még lehet(ne) jó, de kételkedem a népszerûségében. Ugyanaz lesz a helyzet, mint a hatossal: akit nem érdekel komolyabban a téma, az használja, akit meg igen, az kerüli. (a többség legalábbis)

Posted

Ez nem szépségrõl hanem szükségszerûségrõl szól :!:

Béta nem béta inkább felrakom mert ez Így még mindig jobb mint a IE6 :ötlet:

De szerintem ez a kinézet igazán Vistára lett kitalálva nem XPre, Vitán jobb lessz szerintem (Átlátszó lessz vagy milyen).

Posted

Nem sok jót hallottam róla. Magamat még megkíméltem attól, hogy kipróbáljam. Remélem, még a hibáit kijavítják (legalábbis, ami a css-kezelést meg a fontokat illeti, a többi engem nem érdekel, szívjon vele az, aki használja :P ).

Posted

Hát én sem használnám, majd ha végleges lesz akkor esetleg. De mindenesetre a többfüles böngészést végre beletették.

Ruzsa Dániel
Posted

Ha megjelenik a végleges még lehet az auto frissítésekbe is berekják, hogy megtegyenek mindent azért, hogy az alternativ böngészõsöket visszacsábítsák. Tényleg végleges mikorra várható? :hááát:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Amikor a Vista is várható.

Posted

Azért megkérdezem, ha mégsem válik be valakinek simán el lehet távolítani, és marad az IE6?

Posted

Eltávolítani nem lehet, csinál egy rendszervisszaállítási pontot. Azzal lehet leszedni. Elvileg ;)

Szerintem ez is úgy lesz, mint a WLM. Addig beta marad, míg a Vistát ki nem adják.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...