Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 http://www.microsoft.com/windows/ie/ie7/default.mspx
keen Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 10 perc használat után nekem nagyon tetszik. Fõleg a többfüles lehetõség. Az Az új Google toolbarral meg még különösen izgalmas lett. Most aztán lehet ismerkedni velük, egyelõre mindennel együttmûködik.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Nekem indulásnak 10-szer lefagyott, (nem szereti a címsor legördítést) majd az internetkapcsolattal volt baja, végül valami szörnyûséges kinézettel ajándékozott meg. (A betütipusokat eltérõen jeleníti meg) Ezt nagyon szokni kell. Igen. Linuxosra veszi a figurát. (Már ami a betütipusokat illeti)
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Nem. Egyelõre angolul érhetõ el, de felmegy a magyar XP-re. A Qucik Tab funkció tetszik. 4-5 oldal megnyitása esetén nem rossz. Jól áttekinthetõ.
Ruzsa Dániel Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Már kezdtem örülni, de ez csak béta. ír: Egy próbát lehet megér.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Képek: Telepítés 1-es kép 2-es kép 3-as kép 4-es kép 5-ös kép 6-os kép Gruppen Tab funkció. 7-es kép
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Egy az egyben Linux. Mintha Konqurerorral böngésznék ...
Neohacker Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Azért még nem 100%-os! Alávettem egy komolyabb nyüstölésnek és egy idõ után bekotlott. De szerintem ez is egy komoly elõre lépés és jól fog mûködni ha végleges lessz. Az IE6nál még mindig jobb :!: +A Google Toolbar az jó ajánlom feltenni mert különben a MSN Search lessz az alapértelmezett mindenhol :!:
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Szerintem meg nem. A faviconokat még anynira sem kezeli, mint a 6-os. A CSS2-t meg immel-ámmal támogatja. CSS hackel az IE6-ot meg lehetett zabolázni. De a 7-es is ront szépen.
Neohacker Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ezért mondtam ,hogy nem 100%-os :!: Elég sok hibát vét IEre favorizált weboldalkon is :!:
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Hát az pedig nem jó ... Az én oldalamon meg betüket hagy ki. Hogy hogy csinálja ...
Baludada Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Most már mindenhol ez a gömbölyû forma lesz a menõ? MSN8 IE7... Amúgy jól néz ki! Mikorra várható a végleges?
Timer Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Nekem éppen a kinézete "fáj" a leginkább: valamennyivel stílusosabbat vártam, a'la Vista.
@Berecz Dénes@ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Nekem mindenképpen jobban tetszik a régi IE-nél. De én azért maradok a jól bevállt Foxi-nál.
Timer Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Jó, a réginél talán egyénibb a design, de akkor sem az, mit az ember a Vista név hallatán (el)várna. Mellesleg ettõl még lehet(ne) jó, de kételkedem a népszerûségében. Ugyanaz lesz a helyzet, mint a hatossal: akit nem érdekel komolyabban a téma, az használja, akit meg igen, az kerüli. (a többség legalábbis)
Neohacker Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ez nem szépségrõl hanem szükségszerûségrõl szól :!: Béta nem béta inkább felrakom mert ez Így még mindig jobb mint a IE6 De szerintem ez a kinézet igazán Vistára lett kitalálva nem XPre, Vitán jobb lessz szerintem (Átlátszó lessz vagy milyen).
google Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Nem sok jót hallottam róla. Magamat még megkíméltem attól, hogy kipróbáljam. Remélem, még a hibáit kijavítják (legalábbis, ami a css-kezelést meg a fontokat illeti, a többi engem nem érdekel, szívjon vele az, aki használja ).
Adani Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Hát én sem használnám, majd ha végleges lesz akkor esetleg. De mindenesetre a többfüles böngészést végre beletették.
Ruzsa Dániel Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ha megjelenik a végleges még lehet az auto frissítésekbe is berekják, hogy megtegyenek mindent azért, hogy az alternativ böngészõsöket visszacsábítsák. Tényleg végleges mikorra várható?
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Amikor a Vista is várható.
zico Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Azért megkérdezem, ha mégsem válik be valakinek simán el lehet távolítani, és marad az IE6?
nagygabor Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Eltávolítani nem lehet, csinál egy rendszervisszaállítási pontot. Azzal lehet leszedni. Elvileg Szerintem ez is úgy lesz, mint a WLM. Addig beta marad, míg a Vistát ki nem adják.
Recommended Posts