Nemo Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Hali! Nemrég hozzámkerült a fenn elített gép, (Inteles változat). Jó kis masina, de van vele két problémám: 1. a WiFi kártyáját csak akkor tudom az Fn+F2 billentyûkkel kapcsolni, ha a windows még nem bootolt be, késõbb már nem, de ha bekapcsoltam korábban, akkor mûködik. Mi lehet a gond? 2. A bépített webkamera remek, ám a mikrofont nem tudom munkára fogni, a hangbeállításoknál nem tudom beállítani mikrofonként. A beállításoknál csak 3 lehetõség van: - a hangkártya inputja - a TVkártya capture-ja de a beépített mikrofo sehol. Maga a mikrofon mûködik, ha bekapcsolom, hallom a hangom a hangszórokon. Hogyan tudom ezt orvosolni? A hozzá adott telepítõ CD-rõl mindent feltettem, nincs ismeretlen eszköz, az Asus updater-je szerint nincs újabb verziójú driver/szoftver. Köszi elõreis! Üdv: Nemo
ifjtothlac Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 A 2.kérdésedre válaszolván keress meg skype-on és elmagyarázom skype név: ifjtothlac
nagygabor Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Fel kell telepíteni az ASUS WIFI szoftverét a cd-ről. Nekem akkor ment. @ifjtothlac Van nekünk egy fórumszabályzatunk, ami kimondja, hogy: "Előtted íródott teljes hozzászólást lehetőleg soha ne idézz be! Még ha nem is az utolsó hozzászólásra reagálsz, lehetőleg akkor se idézd be a teljes hozzászólást, csak azt a részét, amire válaszolsz. " A megoldást meg itt közöld, a fórum azért van. Mi is szeretnénk okulni a problémából.
ifjtothlac Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 2. A bépített webkamera remek, ám a mikrofont nem tudom munkára fogni, a hangbeállításoknál nem tudom beállítani mikrofonként. A beállításoknál csak 3 lehetőség van: - a hangkártya inputja - a TVkártya capture-ja Nos, "a hangkártya inputja" erre állítsd be. Elvileg így működni fog. Azaz válaszd ki ezt. Vagy másik megoldás. Hangeszközök és audioeszközök tulajdonságai. Ott van, hogy hangrögzítés. Ott menj a hangerő gombra. Klikk rá. Nézdd meg mi van kiválasztáson. A Mikrofon vagy a Front Pink In. Nézdd meg úgy, hogy csak a mikrofon van kiválasztva. Ha szól akkor ok, ha nem, akkor vedd ki a kiválasztást és rakd át erre: Front Pink In. Valahogy meg fog szólalni. Egy kicsit magyarabbul írjál, ha szabad kérnem. Köszönöm. arpsoft
Recommended Posts