dryeti Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Hello! Nem ismertek olyan progit, ami megadott ideig hozzáférhetetlenné teszi a számítógépet? (bekapcsolt állapotban hagyva azt) Nagy segítség lenne
Garono Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Úgy nem jó, ha egy percre kapcsolod a képernyõvédõt, és arra állítod, hogy csak jelszóval lehessen visszalépni?
Laali Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Kicsit off: már hardver is van. Ha a tulaj távolabb megy a géptõl akkor nem lehet hozzáférni.
dryeti Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Az lenne a lényeg, hogy én se tudjak hozzányúlni az elõre beállított ideig
ProFiler Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Erre jó pl. a Microsoft Fingerprint Reader is. Mármint a hardver. Ciao.
Athos Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Erre jó pl. a Microsoft Fingerprint Reader is. Mármint a hardver. Ezt hol lehet megvenni?
Scorpion Spyke Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 És dryeti mire jó ez, ha lezárja a gépet egy meghatározott idõpontban, ha szabad kérdeznem?
Baludada Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A Microsoft Fingerprint Readerrõl tudnátok linkelni valami magyar tesztet? Mert én semmit nem találtam
SzoZo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Scorpion Spyke! Pl. arra jó, hogy tanulni/dolgozni tudjon, s ne állandóan a gép elõtt üljön! Háttérben pedig megy a letöltés, vírusellenõrzés, stb.
Scorpion Spyke Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 De ahhoz minek a gépet zárolni? Egyszerüen csak nem nyúl hozzá és kész! Mondjuk ha kisgyerekek vannak a közelben és nem akarja, hogy a géphez hozzányúljanak, akkor hasznos lehet!
Bata László Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Nem ismertek olyan progit, ami megadott ideig hozzáférhetetlenné teszi a számítógépet? (bekapcsolt állapotban hagyva azt) Hali! Amp WinOFF
Recommended Posts