Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gothic


Garono

Recommended Posts

Garono

Mit gondoltok róla? Úgy az egész sorozatról? Szerintem a legjobb RPG játék. A kedvenc helyszínem éjjel a mocsár. Az kegyetlen hely. :démonikacaj:

Link to comment
Share on other sites

Chabi1

Ez a 3-dik rész megjelent már ? :hááát: Nagyon jó a 3-as grafikája :pislog:8)

Link to comment
Share on other sites

Garono

Pont kapcsolódó hír. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Garono

Új kép a 3. részből! 8)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Garono

Megvettem a Gothic 2 Gold Editiont. :) Hát eszméletlen játék! Marha nagy a bejárható világ! És sok-sok lehetőség van benne! És tömérdek féle ellenség. És a sztori is nagyon jó, habár az eleje egy kicsit (kicsit? - Nagyon!) elnagyolt, az első részben meghalt hősünket elteleportálja, és újraéleszti egy halottnak hitt mágus, és a szupererős hős elveszti minden képességét. És lehet kezdeni előről a karakter fejlesztését. Hát ezt leszámítva jó történet. :) Ráadásul teljesen reális, nem lesz olyan, hogy megölsz egy farkast, és kiesik belőle egy kard, vagy más fegyver, esetleg arany ( :lol: ), mint sok más játékban, itt egyszerűen felveheted a húsát, amit később megsüthetsz, úgy többet fog gyógyítani, mert itt nincsenek élet-csomagok, itt az ételektől nő vissza az élet-szinted. De később megtanulhatod lenyúzni a bőrt az állatokról, és készítetthetsz a városban magadnak ruhát. És a városban is tömérdek dolgot művelhetsz, kardot készíthetsz, főzhetsz a sütőknél, (mondjuk ezt a tábortüzeknél is tudsz), és még sok olyan dolgot, ami nem jut eszembe. Az a baj, hogy nincsenek lovak, vagy másféle szállító állatok. :( Pedig megkönnyítené az utazást.

Amiket most leírtam, csak kicsiny töredéke a lehetőségeknek, mert szinte teljesen azt csinálsz amit akarsz, kereskedhetsz, de akár tolvaj is lehetsz. ;) És van azt hiszem három szekta, ahova be lehet lépni, meg katona is lehetsz, azoktól kapsz páncélt, fegyvert, meg egyéb eszközöket. Csak ez nem úgy megy, hogy "no, most katona leszek", hanem teljesíteni kell a kéréseket, stb. Szóval ezt még nem tudtam kipróbálni. :)

Amúgy a Gothic 3-ra leszek nagyon kíváncsi, ott elvileg átálhatok majd az orkok seregébe, netán mindkettővel barátságban lehetek, kémkedhetek. Jónak ígérkezik. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...