Shia-ko 0 Share Posted March 7, 2006 Egy ismerõsöm szeretne egy oylan programot, amivel zenét tudna szerezni. Gondolom hangmintákkal együtt kéne, aztán majd ahogy halad, esetleg dolgozik az alapoktól. Mit tudtok ajánlani? Nem gond, ha fizetõs, de azért ne aranyárban mérjék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted March 7, 2006 (edited) Reason. 2CD hangmita jár a programhoz. Elég profinak tûnik. Ismertetõ http://reason.lap.hu/ Cubase (zeneszerkesztõ) Acid Pro (Zeneszerkesztõ és keverõ) Edited March 7, 2006 by zico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted March 7, 2006 Köszi. Melyiket ajánlod? Vagy ugyanolyan jók? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urughai 0 Share Posted April 13, 2006 A Reasonon kívül próbáltam párat, de mind "játéknak" az Fl Studio-hoz képest. Rá kell szánni pár délutánt mire elsajátítja az ember, de megéri! A Producer Edition ára szerintem elég baráti a tudáshoz képest (150$). Remek program rengeteg beépülõvel. Olyan jó hangszert pedig, mint Sytrus, még soha nem hallottam. Az egyetlen hardverigénye a prog.-nak a jó erõs hangkártya, de ha az megvan, akkor gyönyörû hangokat varázsol még a vájtfülûek hallocsatornáiba is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted April 13, 2006 Most a Reasont megvették, azzal próbálkozik. Ha elégedetlenek, akkor mondom nekik majd. Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfaCMa 0 Share Posted June 17, 2006 Szisztok! Tudtok nekem is segíteni? Olyan számítógépes programot keresek, amivel dalt lehet írni. Sok mindent kipróbáltam már, de amikkel eddig találkoztam, azoknak csapnivaló volt a hangkészletük, csupa digitális effekt, semmi élethû hangzás, pedig nekem az kéne, h legalább hasonlítson ahhoz, mintha élõben játszanánk zenekarral. Jó lenne, ha találnék egy olyan progit, ami tud importálni midi fájlból, mert fiatalkorom termése jórészt ebben a formátumban porosodik, és szeretném rendesen megcsinálni õket... Elõre is köszi!! alfa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robchee 0 Share Posted June 20, 2006 Szia! A már említett reason tud importálni midit, s aztán csak hangszereket kell hozzárendelni a hangmintagyűjteményől, finomítgatni, kevergetni, szerkesztgetni. Amúgy a gyári hangminták mellett/helyett terrabájtnyi szuper hangminta van ehhez a progihoz. Bár a 3-as verzió két gyári cd-je is elég jó cuccokat tartalmaz. R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péter84 0 Share Posted September 1, 2006 Hali, én is használom a Reasont. Valóban jó progi de erre a célra én inkább a Cubase SX progit ajánlom. Nagyon profi és rengeteg ingyenes és jó VSTi-ket lehet szerezni hozzá a neten. Probáld ki megéri, nem fogsz benne csalódni és jobb benne a midi importálás mint a Reason-ben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstr 0 Share Posted October 30, 2006 Gyerekek ! Nem szabad egy programnál leragadni ! Kötelezõ 4 ( mindegyik egyformán fontos ) - Fruity Loops 6 ! (nem 5 v. 4 hanem 6!! ) - Reason 3 - Cubase SX 3 - Sound Forge 8 A reason talán a legszebben szól az összes közül , de én elsõsorban samplingezni használom, mivel a refil-eket csak a reason kezeli ! A cubase minden szinten CSÚCS ! , viszont én egy kicsit nehézkesnek találtam a hangminták böngészésében és nagyon lassú az igazán jó minõségû time strech funkciója ! Kezdõknek nem ajánlom egyiket sem ! A Sound forge kötelezõ hangeditor ! A fruity 6-os viszont nálam minden tekintetben a resident ! Kezeli a összes hangformátumot ( legalábbis a lényegeseket, hiper gyors és mindíg kéz alatt van a teljes hangminta készlet, playlist editorral és hullámformákkal is dolgozhatunk akár egyszerre is ( A reason és a cubase csak az egyik-egyiket tudja ), beépülõ VST és DX plugginek , 64 sávos keverõpult ( sávonként 8 fx csatornával ) + master + 4 db send , ASIO támogatás, 24-32 bites hangminták támogatása , rendkívül gyors és jó minõségû time strech ! Aki egy kicsit veszi a fáradságot és nem elvakult Cubase v. Reason fanatikus ,rendkívül könnyen és gyorsan ( megfelelõ ihlet birtokában ), kristálytiszta hangzású zenéket tud elõállítani ! Kezdõknek a Fruity 4-et ajánlom ! Sound Forge-val ! De mind a 4 felsorolt programot ajánlott egyszerre használni !! ( A fruity 6-ot már csak a time strech miatt is !! ) Mindenkinek jó munkát ! SoundStorm - Békéscsaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roly 0 Share Posted June 14, 2007 Hali! Nem tudná nekem valaki megmondani hogy, hogy lehet a Fruity Loops 6 Rewire csatornán lévõ felsõbbrendûségét kiiktatni. Nagyon zavaja a szoftverek öszjátékát. Jó lenne ha valaki tudná mert az FL-t már ismerem. Egyébként Ableton --- Reason 3 rewire-s kombinációt használok. Teljesen meg vagyok elégedve vele, csak kéne az Absynth és a NI-FM 7. Amúgy megnéztem az FL 7-et és hát, szép-szép (túl szép) csak nem tudom arra használni mint amire való a gépemen (Asus a6f, kevés még az FL6-osnak is). Kösz elõre is! Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
NJAY 0 Share Posted August 29, 2007 Valaki megtudna vágni egy Top10es listával a mostani DJ progikról??? Van most Virtual Dj-m, meg Abletonom! Az egyik idegesít, mert nem igazán jó a BPM szinkronja, a másik meg egy kicsit bonyorult egy Live szetthez!!! Szóval most keresgélek, de nincs ötletem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasi 0 Share Posted September 7, 2007 Régebben használtam BPM Studio-t nem tudom az mennyire top 10-es, de pár éve nagyon jó volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47of5 0 Share Posted October 27, 2007 Sziasztok! Én egy mixet szeretnék szétszedni és utána lemzre írni, úgy hogy lehessen léptetni a cd lejátszóval. Hogy tudnám ezt könnyen megoldani és milyen progival? Elõre is köszönöm a segítségeteket! 47of5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted October 27, 2007 Nézd meg itt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennis0330 0 Share Posted February 28, 2008 Üdv nektek! Olvasgattam a topic-okat, és csak nem bukkantam olyan hozzászólásokra, melyek ezt tárgyalták volna, így hát rákérdezek... (talán figyelmetlen voltam, elõre is elnézést) Szóval a probléma, amire nem találtam megoldást, hogy kéne valamilyen progi, amivel egymás alá tudnék rakni hangfájlokat. Akár mp3-at, wav-et, az már mindegy. A lényeg, hogy felvettük a bandámmal a dobot, gitárt, éneket külön, és szeretnénk egy számmá kovácsolni. Milyen programot tudtok ehhez ajánlani nekünk? Sound forget elég régóta használom és nem tudok róla, hogy azzal lehetne ilyet csinálni... nekem most 9.0-ás verzió van meg belõle és ennél se fedeztem fel. Válaszaitokat elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted February 28, 2008 Audacity mintha egymás alá tudna vágni több hangsávot. Teljesen ingyenes program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted March 5, 2008 Azért az rettentő szomorú volna, hogy ha egy közel 100 ezer forintos hangszerkesztő nem tudna több hangcsatornát kezelni. A mellékelt ábra szerint tud. Eh, csak a lényeget hagytam ki. Kösz, Fujitsu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 825 Share Posted March 5, 2008 közel 100 forintos hangszerkesztõ 100 forint? Hol lehet kapni ennyiért? Egyébként az Audacity tényleg nagyszerû program, szinte mindent meg lehet vele csinálni. Akinek meg kicsit komolyabb kell, az spóroljon a Soundbooth-ra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooland 0 Share Posted October 9, 2008 (edited) Hali! Nem tudja valaki h. a Fruity-be hogyan lehet a többi 16 rewire csatornát aktíválni? Sajna csak 16 használható(a reasonban mind a 32 sztereo mülködik). Ez sürgős lenne mert a havernak a zenéjét masterelem egy remixversenyre. Én Reason 4 ---> Ableton Live 7 -e használok (tökéletes kombo). Sok szoftal volt már dolgom de ez a kettő eggyüt szinte korlátlan lehetőséget nyújt (még kis teljesítményű gépeken is). A fruity-ról akkor mondtam le amikor a 260e forintos gépem se volt elég neki ráadásul eléggé dinamikátlan volt a mastere (meg az a 40 megányi samle nem igazán sok ). Akkoriban 6. verzió meg nem működött együtt az Abletonnal. Sok cécó volt vele (sávonként kellett mentenem a zenéket ) Szerintem még van mit alakítania a Fruity gyártóinak a lehetőségek kínálatában (hát mondjuk 150 dolcsiért ). Edited October 9, 2008 by Rooland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucuhev 0 Share Posted February 17, 2009 Zenét farabolni hát a Nero waw editoral ha már mint íróprogram felraktad akkor találhatsz hozzá ijen plugint borzalmasan egyszerü kijelölöd áttmásolod elmented alapon , bár lehet ezt adják hozzá nem kell letölteni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts