dryeti 0 Share Posted March 6, 2006 Hello! 2,5 colos vinyóhoz való rackhez kaptam érdekes felépítésû USB kábelt. (ProFiler jóvoltából ) Nem igazán tudom hova tenni a dolgot, leírás nincs róla. Itt egy kép: http://users.atw.hu/dryeti/DSC00062.JPG Miez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted March 6, 2006 USB toldó kábel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dryeti 0 Author Share Posted March 7, 2006 Ami azt jelenti, hogy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted March 7, 2006 Ami azt jelenti, hogy a kábel "T" alakú rész egyik oldala bemegy egy USB aljaztba, a másik oldala meg egy USB aljzatként funkcionál másik kábel számára. Az egyes rész szintén aljaztba megy. Legalábis a kép szerint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dryeti 0 Author Share Posted March 7, 2006 Ezt én értem, de mire jó ez? Minek dugjak egy USB-s dolgot közvetetten egy USB portba? Összeköttetésben lesz a vinyóval? Amúgy is összeköttetésben lesz... nemértem... Hülye vagyok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted March 7, 2006 Mert így az egyik USB portot visszakapod másik eszköz részére. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dryeti 0 Author Share Posted March 7, 2006 Ahha... Tehát akkor egy USB aljzatba megy bele ez a T-s cucc, és a T egyik végébe meg a másik? Tehát mondjuk egy USB aljzaton lehet a "T-kábeles vinyó", meg egy nyomtató?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenox 0 Share Posted November 24, 2007 Sziasztok!!!!!! Vettem egy FireWire kábelt hogy összekössem a laptomom az asztali géppel!!!!nem tudom hogyan kell!!!én is csak láttam és akkor csak egyszerü volt!!!aki segiteni tud annak nagyon hálás lennék, mert csak alapfelhasználó vagyok!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts