AVIATION 0 Share Posted March 5, 2006 Sziasztok! A minap leszedtem az adobe.com-ról a legújabb acrobat readert (7), mert még nem raktam fel eddig (nemrég volt XP reinstall) Na szóval. Elindítottam a setupját, de megakadt, mondván, hogy tegyem be az acrobat 7 install cd-t... bla bla bla Mivel ez egy internetes setup így nincs meg cd-n és hiába mutattam neki a file-t amit keresett, nem volt hajlandó tovább menni. Ekkor rányomtam a mégse-re, aminek hatására le akarta volna szedni a félig sikerült installt. De ez is megakadt, mondván, hogy nem távolítható el. Király, gondoltam és inkább elõkaptam egy régi cd-met, amin a 6-os reader volt fent. Mint azt már gondolom kitaláltátok nem tudtam felrakni, mert "érzékelte" egy újabb verzió meglétét. Mivel a 7-es uninstallja nem mûködött (még az ashampoo uninstaller sem tudta leszedni), így nekiláttam kézzel kiírtani minden acrobat bejegyzést a registrybõl. Miután végeztem, reboot és újra próbáltam a 6-ost felrakni, de megint ugyanaz a helyzet. Érzékeli egy újabb meglétét a rendszerben. Természetesen megpróbáltam újra letölteni/feltelepíteni a 7-est de ugyanaz volt mint az elsõ próbálkozás... Mi a fenét csináljak? Segítsetek mert egy rakás e-bookom van amit csak acrobattal tudok megnézni. KÖSZI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted March 5, 2006 Próbáld meg a PcWorld letöltései között megtalálható 7.0-ás Acrobat telepítõjével. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted March 6, 2006 Innen is meg lehet próbálni letölteni: http://www.szoftver.hu/download.asp?id=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted March 6, 2006 Vagy itt a 7.0.5.172-ös magyar verzió. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted March 6, 2006 Gondoltam, hogy a saját oldalad linkeled be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted March 6, 2006 Mert ebben biztos vagyok, hogy jó! Egyébként amikor újratelepítem a Windowst, van úgy, hogy magamtól szerzem be a szükséges programokat, tehát a saját oldalamról töltöm le a cuccokat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted June 2, 2006 Hogyan lehet elérni azt, hogy nem szomszédos oldalakat nyomtassak ki, és csak ezeket? Pl. a 6., 8. és 11. oldalt egy .pdf dokumentumban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffe1 0 Share Posted June 2, 2006 Sajnos csak egyesével. Ha sűrűn kell ilyen, akkor esetleg írj rá egy rövid JavaScript programot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nénje 0 Share Posted April 23, 2008 sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Pdf-ből, ami nekem most 56 oldalas, hogyan tudok 1 oldalt kivenni és menteni? Nincs nyomtatóm, szeretném a gépbe elmenteni vagy e-mailben továbbküldeni máshová ahol majd kinyomtatom. De nem kell nekem mind az 56 oldal! Köszi a segítséget és a választ is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex99 0 Share Posted April 23, 2008 Nyomtatás - Aktuális oldal. Vagy kijelölöd az szövegét és lemented a Wordel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nénje 0 Share Posted April 24, 2008 Szia! Köszi a választ! Most már tudom, lehet úgy is, hogy: Alt+Printscreen a kért oldalnál, utána én infraview-t nyitok (de lehet a Paintet is) és Ctrl+V-t nyomok. És az infraview már JPG-ben menti, szerkeszthetem is, ha akarom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted April 24, 2008 Vagy vannak ilyen virtuális nyomtatók, amik pdf-be mentenek. Csak a kijelölt oldalt "nyomtatod", és marad a pdf, nem veszik el a karakter információ. "print to pdf" a Google-be, van ingyenes is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts