Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Adobe Acrobat Reader

AVIATION

Recommended Posts

AVIATION

Sziasztok!

A minap leszedtem az adobe.com-ról a legújabb acrobat readert (7), mert még nem raktam fel eddig (nemrég volt XP reinstall)

Na szóval. Elindítottam a setupját, de megakadt, mondván, hogy tegyem be az acrobat 7 install cd-t... bla bla bla Mivel ez egy internetes setup így nincs meg cd-n és hiába mutattam neki a file-t amit keresett, nem volt hajlandó tovább menni. Ekkor rányomtam a mégse-re, aminek hatására le akarta volna szedni a félig sikerült installt. De ez is megakadt, mondván, hogy nem távolítható el.

Király, gondoltam és inkább elõkaptam egy régi cd-met, amin a 6-os reader volt fent. Mint azt már gondolom kitaláltátok nem tudtam felrakni, mert "érzékelte" egy újabb verzió meglétét.

Mivel a 7-es uninstallja nem mûködött (még az ashampoo uninstaller sem tudta leszedni), így nekiláttam kézzel kiírtani minden acrobat bejegyzést a registrybõl.

Miután végeztem, reboot és újra próbáltam a 6-ost felrakni, de megint ugyanaz a helyzet. Érzékeli egy újabb meglétét a rendszerben.

Természetesen megpróbáltam újra letölteni/feltelepíteni a 7-est de ugyanaz volt mint az elsõ próbálkozás...

Mi a fenét csináljak?

Segítsetek mert egy rakás e-bookom van amit csak acrobattal tudok megnézni.

KÖSZI!

mizsi

Próbáld meg a PcWorld letöltései között megtalálható 7.0-ás Acrobat telepítõjével.

Garono

Gondoltam, hogy a saját oldalad linkeled be. :D

Kovács Gyula (MiniDisk)

Mert ebben biztos vagyok, hogy jó! :D

Egyébként amikor újratelepítem a Windowst, van úgy, hogy magamtól szerzem be a szükséges programokat, tehát a saját oldalamról töltöm le a cuccokat! :D

• 2 months later...
eremit

Hogyan lehet elérni azt, hogy nem szomszédos oldalakat nyomtassak ki, és csak ezeket? Pl. a 6., 8. és 11. oldalt egy .pdf dokumentumban?

Giraffe1

Sajnos csak egyesével. :( Ha sűrűn kell ilyen, akkor esetleg írj rá egy rövid JavaScript programot...

• 1 year later...
Nénje

sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! Pdf-ből, ami nekem most 56 oldalas, hogyan tudok 1 oldalt kivenni és menteni? Nincs nyomtatóm, szeretném a gépbe elmenteni vagy e-mailben továbbküldeni máshová ahol majd kinyomtatom. De nem kell nekem mind az 56 oldal!

Köszi a segítséget és a választ is!

Alex99

Nyomtatás - Aktuális oldal. Vagy kijelölöd az szövegét és lemented a Wordel.

Nénje

Szia!

Köszi a választ!

Most már tudom, lehet úgy is, hogy: Alt+Printscreen a kért oldalnál, utána én infraview-t nyitok (de lehet a Paintet is) és Ctrl+V-t nyomok. És az infraview már JPG-ben menti, szerkeszthetem is, ha akarom. :ötlet:

Omega32

Vagy vannak ilyen virtuális nyomtatók, amik pdf-be mentenek. Csak a kijelölt oldalt "nyomtatod", és marad a pdf, nem veszik el a karakter információ. "print to pdf" a Google-be, van ingyenes is.