Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

A probléma adott. Van egy Pana NV-GS 21-es kamom. Lehet-e használni webkamerának?

Halasi Miklós
Posted

Mivel a DV kamerákat nem WDM forrásként látod, így szerintem külön program kell hozzá... :hááát:

Posted

Üdv.

Én próbáltam egy hasonló kamerával, NV-GS 11-es ha jól emlékszem mert, kölcsönben volt nállam.

A kézikönyve szerint mûködik így, de SP2-es XP kell hozzá.

Nos nekem úgy sikerült összehozni, hogy a TV kártyám Svideó bemenetére kötöttem. Ha USB-n kötöttem össze, akkor is volt kép, de a win. messengerben már csak feketeség jelent meg, internettelefonhoz így nemtudtam használni.

Késõbb olvastam róla, hogy talán az UPNP-t kellet volna engedélyezni.

De akkora már visszaadtam a Camkordert, így kipróbálni nem tudtam.

Posted

Majd próbálkozok...

• 3 weeks later...
Posted

Kipróbáltam a napokban újra, usb-vel a 7.5-os messengerrel simán mûködik, de a skype még csak nem is látja.

Posted

Nekem is megoldódott a probléma, úgy csináltam meg, hogy a Cam S-VIDEO kimenetét rákötöttem a videokari bemenetére. Ment a Messenger, meg a Camgoo is.

• 1 year later...
Scorpion Spyke
Posted

Digitális fényképezõt lehet webkameraként használni? Egész pontosan egy BenQ DC C740i-t szeretnék, hogy webkameraként észlelje a gép.

• 2 years later...
kakoczki1982
Posted

Helló!!!

Vettem egy JVC GZ-MG630SEZ kamerát, és szeretném webcameraként használni. Hogyan tudom megtenni?

Milyen progi vagy kábel kell hozzá? Vistám van egyébként de lehet hogy áttérek XP-re, így mind a kettő OP rendszerhez érdekelnének az infók.

Elég fontos lenne!

Előre is köszi!

Posted

Rádugod és feltelepíted a drivert. Utána jó eséllyel felismeri videoeszközként.

kakoczki1982
Posted

Nem értem bocsi, hiába, mert ha bedugom azb usb-t kijön egy menü a camon, hogy feltöltés vagy dvdkészítés, stb, és ha kilépek az usb menübõl, és látni a kameraképet egyszerûen nem látja mint video eszközt.

Posted

Aha, szóval csak átjátszani tudsz róla. Ha nincs ilyen menüpont, akkor nem hiszem, hogy menni fog.

• 8 months later...
Posted

Sziasztok!

Nekem is egy hasonló problémám lenne. Egy Canon PowerShot A460-as készülékem van, és én is azt szeretném elérni, hogy a gép érzékelje, mint kamerát, mondjuk saját szoftverhez, vagy mondjuk a MonkeyJam nevû programhoz. A gép ismeri az eszközt, mint adathordozót, de mikor a kamera funkciót állítom be, nem nagyon akarja a jót. Az illesztõprogrammal próbáltam egy darabig ügyeskedni, hogy mikor frissítettem, közbe átváltottam rögzítés funkcióra a gépen, telepített is valamit, de különösebb változás nem történt. A képolvasóknál a vezérlõpultban sem sikerült azonosítani, lemezen meg nem találtam megfelelõ fájlt, ami érzékelte volna, mint kamerát. A szoftver telepítve van. Én illesztõprogramhibára, illetve hardverre gyanakszom. A manual szerint létrehozható ilyen mûvelet, akár a saját canon programmal is (számítógép által vezérelt kioldó). Tud valaki esetleg egy instrukciót adni?