Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nokia 6630

Szerdahelyi Gergely

Recommended Posts

Szerdahelyi Gergely

Hello

Elszállt a telefonom, úgy tudom, hogy 3 bizonyos billentyû lenyomására megformázza magát.

A történet kicsit részletesebben: Aznap kb. a 20-dik SMS-t akartam elküldeni, de úgy tûnik ez meghaladta a telefon képességeit, mert kifagyott. Gondoltam, ha õ trükközik, akkor én is. Újraindítottam. Eltûnt az összes képem, üzenetem, (érdekes, hogy a hangokból néhány elérhetõ volt még 2 napig), - ezek a memóriakártyán voltak -, illetve nem mûködik a Galéria, néhány játék hibás, illetve a Témákba sem tudok belelépni.

Most úgy döntöttem, hogy megformázom, mert van rajta pár Vodafone-os program, ami nekem nem kell, ne foglalja a helyet.

Ha valaki tudja a bûvös kombinációt, kérem ossza meg velem :)

Illetve azt is, hogy mi fog maradni a formázás után?

Greene

*#7370# majd kérni fogja a telefon kódot, ami alapból 12345.

Vagy a másik módszer ami 6600-nál mûködött nekem. Telefonból sim és mmc ki, kikapcs, 3-as, *, és hívás gomb nyomvatartva, és így kapcsold be. Ha azt látod, hogy formatting, akkor elengedheted a gombokat.

Elég szépen leformázza a telefont, nem lesz rajta semmi.

Szerdahelyi Gergely

De rendszerem lesz, ugye? Tehát úgy szeretném, ha a teljesen tiszta gyári Nokia program lenne rajta.

Ez mûlödik a 6630-nál is? (Symbian 8 )

Greene

Rendszer az persze lesz.

Szerdahelyi Gergely

Köszönöm a segítséget, sikerült megcsinálnom

• 6 months later...
web

Sziaszok!

Vettem ilyen telefont én is 33e Ft ért, újonnan, és én nagyon-nagyon meg vagyok elégedve vele, elõtte egy sharp gx 17-em volt, de mivel vodkás volt le volt korlátozva. Erre a nokiara most telepítettem rá mobile tv-t és a buszon reggel sulibamenet közben tv zek. :P

Mi a véleményetek a telefonról szerintetek milyen?

Egyedül a bluethoot tal vannak gondok, nem tudok másik készülékkel kapcsolatot teremteni, mindig rendszerhibát ír ki.

Edited by ProFiler

Bdany

Mentsél le minden fontos adatot a belsõ memóriáról(programok,telefonszámok,esetleg az üzenetek is),és írd be hogy #*7370*!Ezzel leformázod a belsõ memóriát,és valószínûleg a bluetooth is megjavul tõle.

A biztonsági kód gyárilag 12345.

• 2 weeks later...
web

Hali!

Na most merül fel benne a probléma a formázással kapcsolatban, ha leformázom és felrakta magának a teljes op rendszerét a wap részben benne van mind a 3 mobilszolgáltatónak a wap beállításai, ezek meglesznek vagy be kell állítani ezeket neki újra?

mizsi

Valószínûleg be kell állítani, az SMS és MMS fiókokat is.

web

Van olyan lehetõség a programba, hogy beállítások meg minden mentése. Ilyet csináltam és amikor visszaállítom akkor ezek is visszafognak állni?

• 5 months later...
kexes

Helló Most akarok venni egy ilyen telefont 18e forintért és milyen progikat rakjak fel rá hogy mindne menjen?

nascar

Mire gondolsz? Hogy minden menjen?

Azt raksz rá, amit neked tetszik. Vannak ezzel foglalkozó magyar oldalak. Mivel nem illegális oldalak, ezért belinkelek egyet: www.nokiaprogramok.hu

kexes

Hát hogy caculator,foto programok meg ilyesmi.

Amúgy a telefon jobb felsõ sarkában mi az a fekete pont valami webkamera?

ProFiler

Nem webkamera, hanem videóbeszélgetésnél azon a kamerán keresztül lát a másik fél Téged.

Ciao.

kexes

De a nokia.hu-n elvileg nincs benne videó telefonálási lehetöség :S:D

Na mind 1 egy jobb tulajdonsággal több :lol:

kexes

Helló

Azt tudja valaki hogy kell a telefonon az operátor logot kicserélni másikra?