ToM2oo4 0 Share Posted March 5, 2006 Üdv! Amiért indítottam ezt a topicot az az lenne, hogy nem találok megoldást a Samsung MagicTune 3.6 szoftver azon hibájára, hogy kb. 1 perc után minden alkalommal lefagyasztja a rendszert. Találtam egy oldalt, ahol le van írva, hogy egyes tûzfalakkal okozz lefagyást a program és csak ki kell engedni a netre. Kipróbáltam, de sajnos nem használt. Valaki esetleg találkozott már a problémával? Végülis ami nekem lényeges lenne a programból, az a HighlightZone-t beállító programocska, mert kézzel OSD menübõl kijelölni a kifényesített területet elég macera. Esetleg van valami freeware alkalmazás, amivel ezt meg lehetne tenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted March 5, 2006 Nem értem miért kéne a tûzfalnak kiengednie. Nekem is SAMSUNG monitorom van, ugyanez a program is fennt van, de nálam mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToM2oo4 0 Author Share Posted March 5, 2006 Az írták, hogy valami Asset ID beállításoknál van egy IP, ami alapból 0.0.0.0 és arra akar csatlakozni 1 perc után és az fagyasztja le a rendszert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted March 5, 2006 Nekem nem írtak ilyet. És tökéletesen mûködik. Nem tudok tippet adni, bocs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToM2oo4 0 Author Share Posted June 8, 2006 És valaki olyan, akinek esetleg ugyanez a probléma fennáll? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ger111 0 Share Posted August 23, 2006 Hali! Most vettem Samsung 970P Monitort... Nagyon szep meg minden, de nekem sem megy a MagicTune... Amiket eddig talaltam rola: - 770P es a 970P tipusoknal jeleztek, hogy nem mukodik. (Pont ezeken nincsen semmi gomb ))))) kicsit vicces ) - A MagicTune indulása után bizonyos idõvel (nagyságrendileg 1 perc) az egész rendszer lefagy A MagicTune indításkor azt mondja, hogy "This version of MagicTune is not supported with the attached display." (Lefordítva: Ez a MagicTune verzió nem támogatott a csatlakoztatott képernyõvel.) A MagicTune-ban csomó beállítás le van tiltva Ez elég kellemetlen, mivel ezeken a monitorokon nincs beállító gomb - Nekem pedig "szerencsere" egy uj betegsegevel adatott meg talalkoznom: El sem indul, Windows hibauzenet jelenik meg (Program szabalytalan muveletett hajtott vegre... - nem is biztos, hogy ezt irja ki, emlekezetbol irom...mindegy) A betegseg megoldasara is van lehetoseg : SoftMCCS Progi : http://www.entechtaiwan.com/lib/softmccs.shtm - ami mukodik, de nem a legtokeletesebb... Link a cikkhez: http://www.geocities.com/icecow88/magictune-hu.html Most probalok irni a Samsungnak valami e-mailt, hogy talaljanak mar valami megoldast erre... ha van valami megprobalok szolni, ha nem felejtem addig a jelszavam De egyszerubb ha irtok. Ha valakinek van valami uj eredmenye esetleg, lecci irjon, koszi. Udv.: Gergo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToM2oo4 0 Author Share Posted August 23, 2006 Nah, ez jó lenne, ha esetleg a samsung tenne valamit. A cikket én is elolvastam, ott írták, hogy tûzfal miatt fagyhat a program, de nekem még tûzfal nélkül is fagyott. Szóval valami más gond lehet. Az lenne a legjobb, ha az e-mail után végre megcsinálnának egy mûködõ verziót! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ger111 0 Share Posted August 23, 2006 Hali! Na irtam nekik... Eloszor a magyar samsungnak irtam emailt - nem volt egyszeru megtalalni, hogy hogyan lephetek kapcsolatba veluk... Gondolom holnap reggel még nem fognak válaszolni, várok egy hetet, aztan irok az angoloknak is. Ha Õk sem reagálnak irok egyet a Nagymamámnak... ki tudja, hátha tud segíteni. Pá Link to comment Share on other sites More sharing options...
ger111 0 Share Posted September 4, 2006 Hello! MagicTune Mukodik!!!! Végre mûködik a MagicTune és MAgicRotation. Az is Magic volt, hogy idáig eljutottunk! www.samsung.com -on van az uj verzió; AutoRotation 3.6-1009 ; MagicRotation 1.7 és MagicTune 3.6-1082! /bal oldalt lesz valahol egy kép a MagicTune-rol a download centerben,arra kell kattintani, mert driver résznél nem tudtam eljutni oda.../ Ezzel már végre mûködik! /Felhivtam az ingyenes szamot is; 06 40 985 985 , ott azt mondtak, hogy ez nem általános hiba, hanem egyedi eset... akkor miért kellett a frissítés a programban... / Sok szerencsét a szoftverhez! Üdv Gergo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts