Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Samsung MagicTune gondok

ToM2oo4

Recommended Posts

ToM2oo4

Üdv!

Amiért indítottam ezt a topicot az az lenne, hogy nem találok megoldást a Samsung MagicTune 3.6 szoftver azon hibájára, hogy kb. 1 perc után minden alkalommal lefagyasztja a rendszert. Találtam egy oldalt, ahol le van írva, hogy egyes tûzfalakkal okozz lefagyást a program és csak ki kell engedni a netre. Kipróbáltam, de sajnos nem használt. Valaki esetleg találkozott már a problémával? Végülis ami nekem lényeges lenne a programból, az a HighlightZone-t beállító programocska, mert kézzel OSD menübõl kijelölni a kifényesített területet elég macera. Esetleg van valami freeware alkalmazás, amivel ezt meg lehetne tenni?

Garono

Nem értem miért kéne a tûzfalnak kiengednie. :hááát: Nekem is SAMSUNG monitorom van, ugyanez a program is fennt van, de nálam mûködik. :upsz:

ToM2oo4

Az írták, hogy valami Asset ID beállításoknál van egy IP, ami alapból 0.0.0.0 és arra akar csatlakozni 1 perc után és az fagyasztja le a rendszert.

Garono
:huh: Nekem nem írtak ilyet. És tökéletesen mûködik. Nem tudok tippet adni, bocs. :S

• 3 months later...
ToM2oo4

És valaki olyan, akinek esetleg ugyanez a probléma fennáll? :?::(

• 2 months later...
ger111

Hali!

Most vettem Samsung 970P Monitort... Nagyon szep meg minden, de nekem sem megy a MagicTune...

Amiket eddig talaltam rola:

- 770P es a 970P tipusoknal jeleztek, hogy nem mukodik. (Pont ezeken nincsen semmi gomb :)))))) kicsit vicces )

-

A MagicTune indulása után bizonyos idõvel (nagyságrendileg 1 perc) az egész rendszer lefagy

A MagicTune indításkor azt mondja, hogy "This version of MagicTune is not supported with the attached display." (Lefordítva: Ez a MagicTune verzió nem támogatott a csatlakoztatott képernyõvel.)

A MagicTune-ban csomó beállítás le van tiltva

Ez elég kellemetlen, mivel ezeken a monitorokon nincs beállító gomb

- Nekem pedig "szerencsere" egy uj betegsegevel adatott meg talalkoznom: El sem indul, Windows hibauzenet jelenik meg (Program szabalytalan muveletett hajtott vegre... - nem is biztos, hogy ezt irja ki, emlekezetbol irom...mindegy)

A betegseg megoldasara is van lehetoseg : SoftMCCS Progi : http://www.entechtaiwan.com/lib/softmccs.shtm - ami mukodik, de nem a legtokeletesebb... :(

Link a cikkhez: http://www.geocities.com/icecow88/magictune-hu.html

Most probalok irni a Samsungnak valami e-mailt, hogy talaljanak mar valami megoldast erre... ha van valami megprobalok szolni, ha nem felejtem addig a jelszavam :) De egyszerubb ha irtok.

Ha valakinek van valami uj eredmenye esetleg, lecci irjon, koszi.

Udv.: Gergo

ToM2oo4

Nah, ez jó lenne, ha esetleg a samsung tenne valamit. A cikket én is elolvastam, ott írták, hogy tûzfal miatt fagyhat a program, de nekem még tûzfal nélkül is fagyott. Szóval valami más gond lehet. Az lenne a legjobb, ha az e-mail után végre megcsinálnának egy mûködõ verziót! :P

ger111

Hali!

Na irtam nekik...

Eloszor a magyar samsungnak irtam emailt - nem volt egyszeru megtalalni, hogy hogyan lephetek kapcsolatba veluk...

Gondolom holnap reggel még nem fognak válaszolni, várok egy hetet, aztan irok az angoloknak is.

Ha Õk sem reagálnak irok egyet a Nagymamámnak... ki tudja, hátha tud segíteni. :)

• 2 weeks later...
ger111

Hello!

MagicTune Mukodik!!!!

Végre mûködik a MagicTune és MAgicRotation. Az is Magic volt, hogy idáig eljutottunk!

www.samsung.com -on van az uj verzió; AutoRotation 3.6-1009 ; MagicRotation 1.7 és MagicTune 3.6-1082!

/bal oldalt lesz valahol egy kép a MagicTune-rol a download centerben,arra kell kattintani, mert driver résznél nem tudtam eljutni oda.../

Ezzel már végre mûködik!

/Felhivtam az ingyenes szamot is; 06 40 985 985 , ott azt mondtak, hogy ez nem általános hiba, hanem egyedi eset... akkor miért kellett a frissítés a programban... :) /

Sok szerencsét a szoftverhez!

Üdv

Gergo