Jump to content
GSForum - Segélyvonal

hiba Windows Millenium indításakor


Keszeg82

Recommended Posts

Keszeg82

Sziasztok! :ötlet:

Kellene nekem egy kis segítség a nagyoktól...

Olyan van,hogy a gépemnagyon körülményesen tölti be a Windows Me-t. Hosszabb kikapcsolás után(pl.éjszaka) kb. a 10. indításra indul el normálisan,és csak ezután tölti be a Windows-t. Addig meg mielõtt töltené,lefagy,újraindítja magát,csökkentett módban a betöltés után fagy le,aztán egyszer csak gondol egyet,és tökéletesen Mûködik,akár órákon át. És ezt mindig ugyanúgy eljátssza.

Hibaüzenetet nem ír ki. Elõször a memóriára gyanakodtam (2 db.256 SD van benne), de kipróbáltam külön-külön õket,és nem az volt a baj. Már le is tisztítottam, majd újra telepítettem a Windows-t,de az sem változtatott rajta.MSI alaplapom van, az XP-t valamiért nem szereti, nagyon lassú rajta. Az F-Secure-t és a Nav-ot is lefuttattam a legfrissebb adatbázissal. Az F-Secure talált egy fájl-ban win32 vírust,amit letörölt(ez ma volt),de nem javult semmit a helyzet.

Lássatok már el valami okossággal,mert ez így elég gázos...

Elõre is köszi!Csákány!

Keszeg

Link to comment
Share on other sites

Laali

Nem hinném, hogy program hiba lenne. Ilyenkor inkább alkatrész hibára, talán valamilyen elektrolit kondenzátorra gondolnék, akár az alaplapon, akár a HDD-ben.

 

Valami hasonló alkatrész mint ez:

IPB kép

A tetején egy + alakú gyengített felülettel, ami meghibásodás esetén kirepedhet, felpuffadhat. Vagy néha az alkatrész környékén egy kis fehéres lerakódás is lehet, a kifolyt elektrolit miatt. Ezzel inkább azt mondom, hogy a hibáját segíthet megtalálni, megjavítani már körülményes lehet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...