shaynee-jay 0 Share Posted February 26, 2006 Sziasztok! Van egy scannerem. A típusa: Mustek 1200 CU Plus és szeretném csatlakoztatni a laptopomhoz, amin xp van, de amit kaptam még annak idején jó régen vagy 5 éve telepitõ CD-t a scannerhez nem jó az xp-hez. ír: Valamit már mondtak, hogy keressek valamit hozzá a neten, amivel megy majd xp-vel is, de sajnos azt sem tudom mit keressek hozzá Szóval ha valaki tudna nekem segiteni, akkor nagyon szépen megköszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted February 26, 2006 (edited) http://www.mustek.com.tw/Download/driv_sca...1200cuplus.html u.i. Ez még jobb, inkább ide menj: http://drivers.soft32.com/driver/download-...PLUS-24409.html Edited February 26, 2006 by eremit Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaynee-jay 0 Author Share Posted February 26, 2006 Szia eremit! Köszi a cimeket! az utobbiról letöltöttem a drivert vagy mit de sajnos még Így sem jó. A telepítõ varázsló amikor felismeri nem tudja telepiteni, ráadásul most legutóbb fel sem ismerte ez szörnyû...szerinted akkor valami nagyobb gáz is lehet Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted February 26, 2006 - Szívesen. Nézd meg az eszközkezelõben, nincs-e ott sárga kérdõjelesen a scanner ismeretlen eszközként. - Töröld az elõzõ drivert, aztán újra install. - Kipurcanhatott az USB port is. Próbáld másikra dugni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaynee-jay 0 Author Share Posted February 26, 2006 Na megnéztem az eszközkezelõben! és ott van de nem a scanner hanem valami usb device van ott sárga kérdõjellel próbiztam ujrainstallállni, fel teszi ujra, de utána még sem találja ír: ír: ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted February 26, 2006 Töröld azt a sárga eszközt, majd kattints a frissítés (vagy inkább új hardvereszköz keresése?) gombra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaynee-jay 0 Author Share Posted February 26, 2006 Hát nagyon szépen köszönöm a segítséget, de szerintem feladom a dolgot, mert nem igazán megy, azt hittem meg tudom majd oldani a dolgot a segitségetekkel de valahogy nem megy. Ez van béna vagyok hozzá. Amúgy felvettelek msn-re utólagos engedelmeddel! Amúgy töröltem és frissitettem, de ugyanazt hozta vissza. ezért adom fel, bocsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaynee-jay 0 Author Share Posted February 26, 2006 Aww sikerült valami!!! Na mostmár közelebb kerültem a végsõ megoldáshoz!!! Már felismerte és kiírja, hogy Mustek 1200 CU plus, az USB device helyett. Végre egy kis sikerélmény! De most akkor hogyan tovább Rámentem a keresésre, hogy akkor most hol van Mustek-es cucc a gépen, de csak ilyen uninstallos dolog jön be. Szóval mûködni még most sem mûködik Ha még minidg tud valaki segiteni... Köszi Akármennyire is kapkodsz, légyszi normálisan írj! Ne használj szórövidítéseket! Ne írj egymás után több hozzászólást! Erre van a szerkeszt gomb! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted February 26, 2006 Indítsd el a telepítõt! Hátha az felkínálja az elõzõ driver törlését. Ha nem, akkor csak telepítsd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaynee-jay 0 Author Share Posted February 26, 2006 Hát elõször is bocsánatot kérek a fórum moderátorátor a kissé butuska írásmódomért csak más fórumokban már megszoktam, mert mindenki így ír és egymásutánban akár húszat is. Eremit! nagyon sokat segítettél! Már ne is szkenneltem egy oldalt! Még lehetne egy utolsó kérdésem? Az elõzõ géppel mindig legalább a 3-4-szeresére nagyítva szkennelte be, most pedig ugyanakkorára szkenneli, mint amekkora valójában a kép. Ez a program nagyon más, mint amilyen eddig volt, és azt szeretném tudni, hogy ezt valahol be lehet állítani? Hogy mekkora legyen a beszkennelt lap mérete. Gondolom valamit a "resize"-zal kell csinálni vagy nem? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted February 26, 2006 A felbontás (dpi) mgváltoztatásával tudod módosítani a kép végleges méretét. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaynee-jay 0 Author Share Posted February 26, 2006 Köszönök mindent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted February 27, 2006 @shaynee-jay Nagyon szívesen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted February 27, 2006 A Mustek scannerek installálása XP alá néha kicsit nehézkes. Nekem is csak harmadszorra sikerült. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patonai 0 Share Posted December 8, 2006 Örülök hogy nektek sikerült. Sajnos nekem nem sikerült a Mustek BearPaw 2448CS Plus-t életre kelteni. Letöltöttem a Mustek honlapról az illesztõ programot, tõbbször is elkövettem az eltávolítást-újra telepítést, de nem müködi. Az érdekes az hogy egy ideig jól mûködött, egy idõ után jelentkeztek ezek a probléma, és azóta is ismeretlen ezsközként kezeli a windows xp. Infó fájl-t kér és azt nem találok. Ha valaki tud segíteni szívesen veszem ... Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
parducka89 0 Share Posted January 14, 2007 Sziasztok! Én abban szeretnék tanácsot kérni tõletek, hogy van egy scannerem, ami nem új de mivel a régi elromlott így most ezt kell használnom. Igaz nem mustek, de biztosan ez a program kell hozzá, mert a gyártó honlapján ez volt feltûntetve. Feltelepítettem az xp-re és elvileg sikerült is de összvissz egy uninstall része van és semmi más. Nem tudom hogy hogyan tudnék vele scannelni pedig elég sürgõsen szükségem lenne rá. Elõre is köszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted January 14, 2007 Itt találsz néhány jótanácsot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts