Jump to content
GSForum - Segélyvonal

nyelv átváltási probléma

Recommended Posts

Posted

Roppant dühítõ, hogy nem tudok rájönni hol kell az Inkscape programban beállítani a magyar nyelvet! :mérges:

Pedig ez egy szuper-hasznos és ingyenes vektorgrafikus szerkesztõ progi.

Már nézte sok jó (hozzáértõ) barátom és nem megy nekik sem. Letöltéskor csak annyi információ volt róla, hogy magyarul is tud. ??? A hónosítómûhelybõl szedtem le és oltári fontos volna vele dolgoznom, csak a bibi az, hogy angolul vajmi keveset értek. Azaz semmit! :upsz:

Aki hallja adja át, örök hálám annak, aki segít megmondani mit tegyek vele.

Írtam már ODA a szakiknak, de válaszra sem méltattak. Segíts kérlek! Kérlek!Kérlek! :istenvagy:

Posted
Letöltöd telepíted, és kész. Rögtön az elsõ indításkor már magyar nyelven jelenik meg.
Posted

Te próbáltad? Én így csináltam, mégis angol. A telepítés közben is lehet választani, de alapból berakja az angolt, mégha nem is akarom telepíteni. :S

Valamit biztos rosszul értelmezek, csak nem tudom, hogy mirt?!

Mindenestere köszönöm. :hmm:

Posted

Persze, hogy próbáltam amúgy nem írtam volna. Telepítéskor a nyelvek fel vannak sorolva.

Posted

Megpróbálom újra, de az angol mezõ ki van pipálva és szürke, nem lehet kivenni a pipát.

Gondolom ezért lessz angol. Újra nekifutok, majd még írok a fejleményekrõl. Azért kösz. :hááát:

• 3 months later...
Posted

Sajna semmi új nem történt, angol! Tudjátok mit? Hagyom a francba! Van még ezen kívül jó progi, minek vergődjek feleslegesen vele?! :mérges: