fei 0 Share Posted February 25, 2006 Van egy régebbi fajta Acorp alaplapom (pontos típusát most nem tudom). Az vele a probléma, hogy nemes egyszerûséggel nem lehet kikapcsolni a gépet, akár hosszan nyomom, akár röviden. A bekapcsolás mûködik. Megnéztem, a csatlakozó a helyén van, szerintem nem azzal van a baj. Mit ajánlotok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted February 26, 2006 AT-s alaplap? Ha ATX-es, akkor próbáld meg megfordítani a POWER SWITCH csatlakozóját! Milyen tápegységed van? Az is lehet a ludas. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fei 0 Author Share Posted February 26, 2006 Köszönöm a választ, azóta már megoldottam (nem az elõírásnak megfelelõ két tût kellett választanom, és így mûködik). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemcsenyi 0 Share Posted April 11, 2006 Hello! Most kaptam egy gépet, amit szintén nem lehet kikapcsolni. Sokat nem tudok az elõéletérõl... Tápegység lett benne cserélve. Az alaplap asus A7V a tápegység állítólag vadiúj (vagy nem használt) Acorp. Sajna könyvem nincs az alaplaphoz... Nincs valakinek ötlete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted April 11, 2006 Hány Wattos? (Lehet a táp a ludas...) Vagy még próbáld meg leellenõrizni, hogy megfelelõen vannak-e csatlakoztatva a kapcsoló kábelei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted April 11, 2006 Az Acorp, az nem táp, max. levélnehezék. Tudni kéne a típusát, és hogy mi minden van a gépben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemcsenyi 0 Share Posted April 12, 2006 300 wattos a táp. 900-as proci van benne, 384 sd ram meg egy passzív hûtésû videokártya. Ma volt idõm jobban megnézni. Átnéztem a csatlakozókat, a kapcsológombét is, minden oké. Egy linux alapú, cd-rõl futó oprendszerrel próbáltam elõször. (PC World 2003/7 Movix.) Minden okés volt. Feltettem Win xp-t, fel is ment rendesen. (Betöltés, telepítés, újraindulás.) A kikapcsolásba fagy bele. Állítólag a tápcsere elõtt nem volt vele probléma. Ma elutazom, valamikor a jövõ hét közepe-vége fele tudok újra foglalkozni a témával. Azt hiszem úgy kezdem, hogy teszek rá egy linuxot, és ha azzal megy, akkor egy régebbi Wint. Hátha az xp sp2 túl "jó" ehhez... Ha valakinek más ötlete is van, szívesen fogadom... de mint mondtam, mostanában nem leszek netközelben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts