Ikarus280 0 Share Posted February 24, 2006 Sziasztok! A következõ problémához szeretnék tanácsot kérni: adott egy a címben megjelölt új nyomtató, rendben feltelepítve. Adott egy számítógép a következõ alkatrészekkel: Asus P3V133 alaplap, 384 MB RAM, PIII 500, Asus V7100 VGA, SB Live, Acorp modem, XP SP2 frissen telepítve. Szeretnék Wordbõl nyomtatni, de a nyomtatás vagy el se indul, vagy elkezd "tétlenkedni" a nyomtató, vagy kijönnek az oldalak, de a szöveg max. 2-3 sor rajta és sokszor zagyva karakterek jelennek meg. Másik géphez csatlakoztatva a nyomtató tökéletesen üzemel. Az USB kábel hossza sem nagyobb 3 méternél. Egyszerûen nem tudom mi lehet a hiba. Ha bárki tud segíteni ebben, elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted February 25, 2006 Szed le és rakd fel újra a nyomtató driver-ét, ha ez sem segít, hívd a HP garanciajegyén, vagy a kézikönyvben található forródrót számot. Mindenben segítenek menet közben, és ha netalántán valami hardveres hiba van de még garancián belüli az eszköz azonnal vidd szervizbe, ne kínlódj vele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikarus280 0 Author Share Posted March 2, 2006 Kösuönöm nem oldódott meg továbbra sem, másik gépen reprodukáltam a szoftverkörnyezetet teljesen és ott minden OK. Azt hiszem a géppel lesz gond. Már megpróbáltam kivenni a memóriából az sem segített. Azért köszönöm, hogy írtál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaq 0 Share Posted October 15, 2006 Hello! Nekem a következõ a gondom: hp psc 1510-es masinám van, megvétel után pár hónappal újra lett telepítve arra a gépre amin eredetileg is volt, de a "HP Szolgáltatóközpont" nevû dolog nem települt újra, így a szkennert csak képek szkennelésére tudom haszálni, nem tudok dokumentumtipust választani a szkennelt dokunak, és semmi egyéb módosítást, képjavítást nem tok végezni, mivel ez a program nem települt újra. Próbáltam frissítést letölteni HP honlapjáról, de az én operációs rednszeremhez nem adnak frissitést (XP) Mit lehet tenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted October 16, 2006 Szia! Csak azt tudom ismételni, amit három hozzászólással fentebb írtam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szorosbajusz 0 Share Posted October 26, 2006 Sziasztok ! Segítsetek, ha tudtok. A HP 1510-es nyomtatóm minden egyes bekapcsoláskor tesztoldalt nyomtat, ami felesleges festékpocséklás. Arra lennék kíványcsi, hogyan lehetne ezt megszüntetni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razak_255 0 Share Posted November 20, 2006 Hello! Szerintem az a probléma, hogy te is utántöltött patront használsz és azért szeretne mindig próba oldalt használni, de sajnos erre én is keremes a megoldást. Én azt szeretném kérdezni, hogy miért van az a probléma, hogy egy idõ után nagyon elmosódik a kép amit nyomtatok? Az elsõ kettõ kitünõ minõségû, de már az után levõek nagyon masszatosak és általában nagyon piros szinûek. Erre van valami megoldás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
borsosnorbi 0 Share Posted March 31, 2008 Üdv! Segítséget szeretnék kérni a következõben: HP PSC 1510 típusú multifunkciós nyomtatóm van, de minden bekapcsolásnál tesztoldalt nyomtat, amire rámegy a patron fele... Már újratelepítettem a drivert, és patront is cseréltem, de így is kinyomtatja. A gépen a HP szoftvere azt írja, hogy új a patron, és már nyomtatja is a tesztoldalt (ha nem kapcsolom be a gépet, csak a nyomtatót, akkor is kinyomtatja). Ezt hogyan lehetne kikapcsolni? A segítséget elõre is köszönöm!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razak_255 0 Share Posted March 31, 2008 Ezzel én is nagyon sokat szenvedtem és a megoldás utólag nagyon egyszerûnek tûnik! Kinyomtatod a tesztoldalt vagy talán korábbit is elfogad. Berakod a szkennerbe és utána megnyomod a lapolvasás indítása gombot és amikor beolvasta kész is! Többet nem fog nyomtatni! Nekem is ez a nyomtatóm van és 2 hónapot szenvedtem én is miatta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted April 3, 2008 Ez a megoldás? Nem semmi, hogy jöttél rá, vagy ez a HP beépített festékpazarlószoftvere és ezzel a megoldással butítható? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razak_255 0 Share Posted April 3, 2008 A válasz igen egyszerű: Be szeretné állítani magát a patron és azért ad ki mindig egyet bekapcsolásnál, hogy te szerencsétlen állítsd már be! Link to comment Share on other sites More sharing options...
borsosnorbi 0 Share Posted April 3, 2008 Kösz a segítséget, ki fogom próbálni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted April 4, 2008 A válasz igen egyszerû: Beszeretné állítani magát a patron és azért ad ki mindig egyet bekapcsolásnál, hogy te szerencsétlen állítsad már be Értem most már, de ez nektek nem volt egyértelmû? Hiszen az új patronokat az eszköznek kalibrálnia kell különben nem várhatunk jó minõséget! Ja és a gépkönyv csodákra képes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dala 0 Share Posted November 16, 2008 Sziasztok! Lenne egy kis problémám.Még kezdõ vagyok benne.Kaptam egy 1510-es nyomtatót és utántöltött patront raktunk bele./8765/Sajna a gép nem akarja elfogadni.Mindig kiírja,hogy elfogyott a nyomtatóból a fekete patron.A nyomtató meg állandóan villog,hogy ellenörizzem a papírt és a patront.Mit csináljak?Köszi a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tala 0 Share Posted December 13, 2008 Sziasztok! Nekem is az a problémám, hogy a gép hibaüzenetet küld, ellenõrizzem a papírt és a patront. Csak nekem újak a patronok. A szerviz szerint már régi a gép-2éves- és patronok helyett új gépet kellene vennem. Kösz. Ki tudna segíteni, mert már mindent próbáltam? Tisztogatás, telepítés, bosszankodás stb. Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling 0 Share Posted March 25, 2009 Hello! Nekem a következõ a gondom: hp psc 1510-es masinám van, megvétel után pár hónappal újra lett telepítve arra a gépre amin eredetileg is volt, de a "HP Szolgáltatóközpont" nevû dolog nem települt újra, így a szkennert csak képek szkennelésére tudom haszálni, nem tudok dokumentumtipust választani a szkennelt dokunak, és semmi egyéb módosítást, képjavítást nem tok végezni, mivel ez a program nem települt újra. Próbáltam frissítést letölteni HP honlapjáról, de az én operációs rednszeremhez nem adnak frissitést (XP) mad.gif Mit lehet tenni? Szia nekemis ez a nyomtatóm van! és volt nekem is ilyen... Újratelepítésnél használd a teljeset, ha jól emléxem 800 MB-os változatot és akkor fennlesz az a program is! Egyes nyomtatókhoz Omnipage-et is adnak, ha dokumentumot szeretnél szerkeszteni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razak_255 0 Share Posted December 30, 2009 Nekem a gondom a következõ: Volt már olyan problémátok, hogy a gép nem ismeri fel a nyomtatót? De olyan szinten sem, hogy valami be van dugva. Leszedtem a Drivert és feltenném és mire kéri, hogy kapcsoljam be a nyomtatót, akkor sem akarja elfogadni a telepítõ és õ kedvesen felajánlja, hogy telepíthetem tovább a szoftvert és majd késõbb csatlakoztatom a cuccost. Meghalt volna az USB-s része neki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts