Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Abit AN8-SLI

szelesjanos

Recommended Posts

szelesjanos

Sziasztok!

Van egy problémám, van egy Abit AN8-SLI alaplapom, az alaplapon levõ POST kijelzõ eddig rendes mûködést mutatott (FF) jelzet ki, kicseréltem a videókártyát egy 6600-ra és azóta ezt írja ki (17), de sajnos ilyen hibakódot nem találok a leírásban, mielött ezt írja ki elötte pár másodpercig ez látható (67)-jelentés: Prepare memory Size information for function call: INT 15h ax=E820h.

Szerintetek?

nascar

Ha hazamegyek este, akkor megnézem neked, mert nekem is Abit AN8 Fatal1ty lapom van, amin ugyanez a diagnosztikai kijelzõ van, és ha jól emlékszem, akkor nekem is a 17 látható a bebootolás után! ;)

Egyébként küldj egy e-mail-t az Abit-nak, és készségesen válaszolnak!

nascar

Na megnéztem neked! Nekem bootolás közben, ugye ugrálnak össze-vissza a számok, aztán ha felállt a rendszer, akkor az 1.7. látható a diagnosztikai kijelzõn.

Nekem viszont annyi problémám szokott lenni, hogy amikor húzom a procit az OC Guru-val, és viszaállítom "default"-ra, és bezárom az OC G.-t, akkor dob egy hibaüzenetet, hogy ide+ide valamilyen memória címre hivatkozva nem tud írni. De húzni lehet a procit, meg visszaállítani is, csak a program kilépésekor van ez a bibi.

BIOS-t frissítettél mostanában, mert pár napja kijött egy új verzió?!

Egyébként itt találod: Abit AN8 SLI BIOS :!: ;)

szelesjanos

Ugyan így van nekem is! Sõt minden bekapcsolás után egyszer kékképernyõ-újraindulás, pedig csak QUIET ben van nagyobb órajelen a proci, és aztán megy minden símán, ezt a BIOS frissítést mindjárt megnézem!

Mielõtt nem cseréltem videókártyát, elõtte a kijelzõ FF en volt!