szelesjanos 0 Share Posted February 24, 2006 Sziasztok! Van egy problémám, van egy Abit AN8-SLI alaplapom, az alaplapon levõ POST kijelzõ eddig rendes mûködést mutatott (FF) jelzet ki, kicseréltem a videókártyát egy 6600-ra és azóta ezt írja ki (17), de sajnos ilyen hibakódot nem találok a leírásban, mielött ezt írja ki elötte pár másodpercig ez látható (67)-jelentés: Prepare memory Size information for function call: INT 15h ax=E820h. Szerintetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted February 24, 2006 Ha hazamegyek este, akkor megnézem neked, mert nekem is Abit AN8 Fatal1ty lapom van, amin ugyanez a diagnosztikai kijelzõ van, és ha jól emlékszem, akkor nekem is a 17 látható a bebootolás után! Egyébként küldj egy e-mail-t az Abit-nak, és készségesen válaszolnak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted February 25, 2006 Na megnéztem neked! Nekem bootolás közben, ugye ugrálnak össze-vissza a számok, aztán ha felállt a rendszer, akkor az 1.7. látható a diagnosztikai kijelzõn. Nekem viszont annyi problémám szokott lenni, hogy amikor húzom a procit az OC Guru-val, és viszaállítom "default"-ra, és bezárom az OC G.-t, akkor dob egy hibaüzenetet, hogy ide+ide valamilyen memória címre hivatkozva nem tud írni. De húzni lehet a procit, meg visszaállítani is, csak a program kilépésekor van ez a bibi. BIOS-t frissítettél mostanában, mert pár napja kijött egy új verzió?! Egyébként itt találod: Abit AN8 SLI BIOS :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
szelesjanos 0 Author Share Posted February 25, 2006 Ugyan így van nekem is! Sõt minden bekapcsolás után egyszer kékképernyõ-újraindulás, pedig csak QUIET ben van nagyobb órajelen a proci, és aztán megy minden símán, ezt a BIOS frissítést mindjárt megnézem! Mielõtt nem cseréltem videókártyát, elõtte a kijelzõ FF en volt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts