Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Felhasználónevek

Recommended Posts

Posted

Az én felhasználónevemrõl Valami oknál fogva mindig azt hiszik, hogy "ricsi"-nek kell ejteni...Pedig direkt azért van kötõjellel elválasztva az "r"-betû, mert az angolban "ár"-nak ejtik, tehát az összkép: "árcsí" :) .

Vajon TE hogy ejted a tiéd?

Posted

Hihetetlen, éppen ma gondolkodtam egy ilyen topik nyitásán. :D

Én is "ricsi"-nek ejtettem ki eddig a tiedet. :upsz:

Egerb - "egerbé" - Nem én találtam ki, de elvileg köze van az egri bikavérhez.

Posted

Én nem harapakacsának hívom magam! Molt@m az "igazi" nickem de változtatásra nincs lehetõség. (vagy van?)

Ja és moltam-nak ejtik :D

Posted

Elõször csak "harapacska"-nak olvastam, ez is maradt meg bennem. :upsz:

Posted

@Egerb

Mindkét kiejtésed nálam ugyanaz. :)

@Harapakacsa

Van lehetõség! Ha jól tudom, tzolinak kell pü-t küldeni.

Posted

Akkor küldök :démonikacaj:

Ezután Molt@m leszek... :D

Posted

Elõsször röhögtem amikor megláttam a topikot. (a hogy ejtjük, és hogy írjuk után. :D kicsit sablon lett. ;) )

Amúgy csak simán Sanzi, nem y, z! :D Az a valódi nevem.

Posted
Elõször csak "harapacska"-nak olvastam, ez is maradt meg bennem. :upsz:

Molt@m az jó lesz mert sajnos én is így vagyok a mostani nickeddel mint Egerb :upsz:

Posted

Nekem R-che mindig Ricsi :) Van még ocsi aki pedig mindig öcsi :) Harapakacsa meg olyan furi. Szóval harap a kacsa.

Nekem egyébként azért 2 c a nevem mert egyszer kb 8 éve elírtam a Starcraft mentést Bence helyett Benccére és innentõl a 2c és mindenhol ezt is használom :) Van, hogy úgy is írok alá mostanában :)

De kiejétsben gondom van Shia-ko val:)

Posted

Hehe, az én nevem csak nem annyira komplikált. :)

Ciao.

Posted

A fórumtalin "siakó"-nak ejtettem, én Shia-ko nem mondta, hogy nem úgy kell, tehát marad. Greene nevét ejtették páran "grini"-nek, de ha jól emlékszme ott is mondta, hogy "grín"-nek kell ejteni. (Igaz én elõször "le Shia-ko-ztam" Greene-t még a tali elején, mikor még nem memorizáltam ki-kicsoda. :D. R-Chee nevét én is Ricsinek ejtettem eddig.

Az én nevemet egyébként nyugodtan ejtsétek "Adani"-nak, mert úgy kell.

@Ruzsa Dániel

A régi nevedet, amit egy másik fórumon még használsz, azt hogy ejted? Mármint a gyoridanee-t, "dane" vagy "dani" ? Mind a kettõ ismerõs lehet, engem is szoktak dane-nak szólítani páran.

@ProFiler

A te neved meg gondolom "profájler"-nek kell ejteni, legalábbis én így szoktam, de a talin szintén elhangzott a "profiler" is.

Posted

Az R-chee az "árcsí"....Ha "ricsi" lenne, akkor valószínüleg így írnám: Richee v. Richey. (Amúgy a keresztnevem Árpi, tehát nem lehetnék ricsi...)

Posted

Ezt nem tudtam. De attól még lehetne, Ricsi. Engem valóban Daninak hívnak, többek közt, azért is az a nevem, ami.

Posted
elhangzott a "profiler" is.

:muhaha:

Ciao.

Posted

Nekem a fórumon a nevem a polgári nevembõl származik... Ami Geréby... Nagyon régen regisztráltam, de sokáig nem használtam a fórumot, közbe lett más nick-em is. C64MAN (Commodore 64-bõl). Egyébként a globális nickem meg Dodó... (Szüleim adták nekem nagyon régen... Valahogy nem emlékszek rá :) , aztán õk mindíg így hívnak, és ez teljesen kivándorolt haveri körre, iskolába mindenhová... Még a tanárok is így hívnak.) Neten manapság már mindenütt a C64MAN-t használom, de itt úgy gondoltam meghagyom a Gereby-t ha már így ismernek... :) Nekem teljesen mindegy hogyan szólítotok... Gereby/Geréby/C64MAN/Dodó 8)

Posted

CROCKET :nyíl: ejtsd:Kroket. A helyesírás csak azért lenne fontos, mert szinte minden azonosítóm ( email, skype, msn)ez. Még középiskolában ragadt rám réges-rég, azóta így mutatkozom be.

Ruzsa Dániel
Posted

@Adani

Gyõridanee-nek ejtem. A hétköznapokban, danee(PacseeDanee :D )-nek, daninak, vagy a vezetéknevemen(halálom, ha hosszú "ú"-val mondja valaki :mérges: ) szólítanak. ;)

Posted
elhangzott a "profiler" is.

:muhaha:

A régi fórumon meg volt aki ProFilter-t írt :D

Az én nevem a keresztnevembõl származik. (gyengébbek kedvéért: Csabi)

Dolgoztam régebben egy számítástechnikai cégnél külföldi emberekkel, írek, angolok..stb. Õk a Csabi-t KSZabi-nak ejtették ki. Ez engem zavart. De sikerült megértetnem velük a Chabi-t mint Csabi :) . Azóta ezt használom ha a számítógéppel dolgozom.

Posted

Kedvenc autóversenyemrõl "kaptam" a nevem. Ejtsd: nászkár (mindkét á-t röviden)! :D

De ez elég egyértelmû. ;)

Egyébként Papp Zsolt a becsületes nevem, mint hajdanán a Tudós Klub vezetõjének.

Aztán azon is gondolkodtam már, hogy megérdemelnék már egy nagybetüt, és Nascar lehetnék. :hááát:

Posted

Tezaurusz.

(Esetleg: Azõsgyík)

Posted

Greene=Grín és nem pedig Gríni, Zöldike, és egyéb hasonló borzadályok. ;)

(Bár egyesek ezt nem képesek/akarják megjegyezni, és a cégnél is sokan griniznek)

Esetleg Doki ha a Greene nem szimpatikus. 8)

Ruzsa Dániel
Posted

Gírn, mint Zöld, de nem zöldike, hanem Grín. :lol:

Posted

Tökmindegy, hogy hívnak valakit: Poszpisil, Tretyak, Krakkomperger vagy Kukuruzsnyák. Csak a tettek számítanak! IPB kép