Uski 0 Share Posted February 23, 2006 Sziasztok! Van egy Genius 5.1 Home Theather-em már vagy 2 éve (Audigy 2-vel), ma reggel bekapcsolás után néma a cuccos. Megnéztem hangkártyám de abból jön ki hang..sima hangszóróval szól. A mélyládán kipróbáltam az összes bemenetet, de a kimeneteken nem jön semmi! Kikapcsolom a mélyládát majd pár perc múlva visszakapcsolom akkor úgy 10-15 másodpercig minden tökéletesen szól 5.1-ben, bárhogy stb. aztán elhallgat illetve néha recsegéseket lehet hallani, meg ha feltekerem csutkára a hangerõt amitõl egyébként szétesne akkor hallom ami épp szól nagyon halkan. Tegnap még minden frankó volt és azóta tudtommal nem változott semmi a gépem körül. Kipróbáltam másik gépnél, DVD lejátszónál...ott is ugyanezt produkálja. Ha valakinek lenne esetleg ötlete,javaslata az please ossza meg velem!! Kétségbe vagyok esve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laca 012 0 Share Posted March 3, 2006 Szia nekem van ötletem! nekem amikor tavaly novemberben megvettem és hazahoztam, már akkor ezt produkálta. szétszedtem, és egy ellenállás lába nem volt beforrasztva a helyére. Azóta megy. (Szépen megcsináltam, hogy garos maradjon.) Olcsóbb volt mint visszavinni a "tecsó"-ba, ráadásul utolsó darab volt... Üdv: Laca Link to comment Share on other sites More sharing options...
popeye 0 Share Posted March 26, 2006 Sziasztok! Van nekem egy Genius SW-5.1 Home Theater-em, ami eddig csak a PC-vel volt összekötve és szolt is tökéletesen! De amióta rákötöttem egy asztali DVD lejátszót is, azóta a PC-m kb. úgy szól mint egy Sokol rádió! Az asztali DVD az tökéletes, de a PC nem! Ha kihúzom a DVD lejátszó csatlakozóit akkor megint tökéletesen a hangzása a PC-nek! Ez azért lehet mert egy csatornán kezeli a PC is és a DVD lejátszót is??? Van rá valami megoldás, hogy mindkettõnek jó legyen a hangzása??? Szivesen venném ha valakinek lenne valami ötlete! Elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedboy 0 Share Posted April 6, 2006 Szasztok.. Melyiket vegyem meg??? GENIUS SW-HF 5.1 70w RMS vs. LOGITECH X-530 5.1 70w RMS.... Elõre is köszi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts