Judge 0 Share Posted February 22, 2006 Sziasztok! Kezdõ Linuxos vagyok, és még nehezen tudok meglenni XP nélkül. Letöltöttem néhány programot, ami Linuxban a /home könyvtárban van, és XP-bõl szereném elérni. Úgy hallottam, hogy nem szerenécs, ha a Linuxban turkálok, és az NTFS-re írok. Akérdés ezek szerint úgy szól, hogy XP alatt hogyan tudom mountolni a Linuxos particiókat? Mert az picit macerás, hogy állandóan kiírom cd-re, újraindítom a gépet, és felmásolom... biztos lehet egyszerûbben is... Van valami tippetek? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissipos 0 Share Posted February 22, 2006 Hali! Igen, van tippem.... de ezt már megtettem korábban, ahogy mások is: Windows és linuxos partíciók Persze csak akkor jók a fentebbi megoldások, ha Ext2-es, vagy Ext3-as fájlrendszert használsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge 0 Author Share Posted February 23, 2006 Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts