pannonboy Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Írjon, akinek megvan a játék. Nekem nagyon bejön. Már ott tartok építkezésben, hogy akad a játék.
Halasi Miklós Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Már van a harmadik részbõl Gold Edition??? Különben az a ciki a játékban, hogy a részleteket annyira túlzásba vitték, hogy egy ATI kártyán is beszaggat, pedig arra írták, ráadásul optimális a konfiguráció.
Athos Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gold Editionben benne van az alapjáték és a Soaked kiegészítõ lemez. Annyiért árulták a Saturnban, mint az alapjátékot. 7000 Ft alatt volt. RollerCoasterTycoon 3 Gold
Halasi Miklós Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Szerintem ez csak egy ál-Gold, mert az eddigi kiadásokból az összes kiegészítõ után jött ki Gold. Tehát a Soaked és a Wild után várható...
Athos Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Attól függ mit értünk ezalatt. Ennek a dobozán is az van, hogy Gold. Ez miért lenne ál? Ha arra gondolsz, hogy egy minden az egyben csomag, akkor olyan még nincs. De az lehet majd Platinum Edition.
pannonboy Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Nagyon nehéz volt magamtólrájönni dolgokra. Pl.: delfinbemutatót csak mély vízben lehet elhelyezni; a csúszda végét vissza kell bontani, mert alapból alacsonyabban van mint a medence; az is eltartott mire rájöttem, hogy szabad vízbe nem célszerû vízi játékokat elhelyezni; víz alatti lámpát a mai napig nem tudok elhelyezni, és tûzijátékot sem.
Halasi Miklós Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Víz alatti lámpát a falon való kattintással tehetsz be. Ügyeskedni kell vele.
Recommended Posts