Jump to content
GSForum - Segélyvonal

.daa

Marczy1

Recommended Posts

Posted

Sziasztok.

Igazából fogalmam nincs hova fordulhatnék a kérdésemmel, mert nem találtam megfelelõ fórumot... Kaptam egy progit, amit szeretnék kipróbálni, viszont a kiterjesztése .daa. Sosem láttam elõtte ilyet, nem tudok vele mit csinálni.

Valaki tudna segíteni, hogy mit tudnék kezdeni vele, vagy mi kell hozzá? :pislog:

Elõre is köszönöm.

Marczy

• 1 month later...
rootcommander
Posted

A "daa" kiterjesztésű filek imgage filek, olyanok, mint az iso, bin, mdf, stb... csak plusz még tömörítve is vannak, ezért kisebb a méretük általában. A problémádra a megoldás a PowerISO programocska, amely készíti ezeket a daa file-okat. Találsz benne egy Image Drive-ot, amellyel be tutod mountolni.

• 2 weeks later...
Posted

Húúú, én pont most szereztem ilyen kiterjesztésû fájlt, és fogalmam sem volt mi használja azt a formátumot. Köszi rootcommander! :D

• 1 year later...
Posted (edited)

Sziasztok! Most már csak azt mondjátok meg, mi az a mountolás? És az iso progit, azt hol lehet levenni?

Üdv:gyuri_s

Edited by Spányik Balázs
Posted

A programot a google elsõre kidodja... Mindenestre itt a link. A mountolás azt jelenti, hogy a program létrehoz egy virtuálismeghajtót, és az beolvassa a daa fájlt. Így nem kell kiírni, de az emuláció miatt, olyan mintha kiírtad volna, és ugyanúgy mûködik.