Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Használjunk magyar szoftvereket!

Recommended Posts

Posted

Nem tudom ti elgondolkoztatok-e már azon, hogy mire való a nagyhírû Google Pack vagy Google Desktop? Nagyjából semmire sem jók... Mégis az újságok istennítik. Hát... nem tudom a hírekbõl mindíg kimaradnak a kis magyar fejlesztõk tényleg jó munkák. Szegény Jómagam Szótárán kívül szinte semmi hír... Miért van ez? Én inkább használok, jó magyar fejlesztést... Ti hogy vagytok ezzel? És ha olvassa ezt a témát egy fejlesztõ kérem osztja meg velünk a honlapja címét! Használjunk magyar fejlesztést!

Én ezeket az oldalakat ajállom mindenkinek:

teamattic

Jómagam

Itt magyar nyelvû freeware programokat találhattok:

FreeWare World Team

Üdv,

mesyre

Halasi Miklós
Posted

A Jómagam programokat régrõl ismerem és kedvelem!

A honosítómûhelyt talán már nem kell bemutatni senkinek.

Posted

Én is ismerem a Jómagamot, egyes programjait használom is. Megnéztem a Teamattic oldalát is. Van egykét érdekesség rajta. Mondjuk nekem jobban tetszik az emlitett oldal titkosítója, mint a Jómagamé (csak sajnos nem kompatibilis a két kódoló egymással), és a Wallpaper Gallery is szimpatikusabb mint a Jómagam Hátterem :)

Különben meg ha ingyenes magyar programokat kerestek ezt ajánlom:

http://www.all4you.dk/

Üdv,

hapciii

Posted

Igen én is elõnybe részesítem a magyarul tudó programokat. Itt azonban ketté kell választani a dolgokat, mert vannak progik amiket magyar fejlesztõcsapat készít, és vannak amiket "csak" magyarosítanak. Persze mindkettõnek örülök. :)

Posted

Azon sajna el tudok keresedni, ha egy magyar fejlesztõcsapat angulol adja ki szoftverét. Megértem õket, a pénz beszél. :(

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Na de meddig tartana többnyelvüre csinálni? Nem? :hááát:

Posted
Igen én is elõnybe részesítem a magyarul tudó programokat. Itt azonban ketté kell választani a dolgokat, mert vannak progik amiket magyar fejlesztõcsapat készít, és vannak amiket "csak" magyarosítanak. Persze mindkettõnek örülök. :)

Korinak teljessen igaza van. Külön kell kezelni a magyar fejlesztõ csapatokat és a magyarosított szoftvereket. Jó ha van magyak külföldi szoftver, de szerintem támogatni kell a magyar fejlesztõ csapatokat, mert sokszor jobbak a szoftvereik mint egyes külföldi óriásé... és a támogatás alatt nem pénzt értek, hanem a média foglalkozzon velük is, ne csak az órás cégek termékeivel. PC World :) Hajrá! :)

Hajrá magyar fejlesztõk!

Posted

A magyart használom, ha van.

De mondjatok már alternatívákat! Pl. Xy magyar szoftver kontra Zw külföldi software. Ha ugyanazt tudja a kettõ!

Posted

Eremit írásában is van valami igazság. Egyenlõre nincs is mindennek magyar alternativája. De miért? Nincs elég magyar fejlesztõ? Szerintem ez hülyeség... van egy csomó. Csak merre? Mit csinálnak? Hol vannak?

Posted

A jobak álltalába németbe, vagyis külföldön, vagy külföldnek dolgoznak.

Egy probléma van a magyar szoftverekkel, kicsi az ország, kevés kell belõle. Kicsi a haszon, vagy veszteséges. Angol, Német nyelven megírt szoftverek nagyobb vásárlóréteget éríntenek. Rentábilis!

Halasi Miklós
Posted

Mondok egy ellenpéldát: Graphisoft és az ArchiCAD. ;)

Posted

Még valami?

Mondjuk oprendszer, fájlkezelõ, szövegszerkesztõ, meg hasonló feleslegességek. De ha lehet, az elõzõvel azonos kaliber legyen. (Ne a [mondjuk] Gyula's Navigator.)

• 1 month later...
Posted

:ötlet::ötlet: A teamattic oldaláról letölthetõ a Wallpaper Gallery 2!!! Remélem a program sikeres lesz. A Jómagam Hátterem program konkurenciájának készült :) Még csak az a kérdés, hogy ti mind gondoltok a dologról :) Jómagam (a legnagyobb magyar freeware) vs. teamattic (háááát.... igen :))) csak mi). Akinek van ideje és akarata hasonlítsa össze a kettõt és írja meg nekem észrevételeit.

Posted

Azon sajna el tudok keresedni, ha egy magyar fejlesztõcsapat angulol adja ki szoftverét. Megértem õket, a pénz beszél. :(

Hogy már a pénz is angolul beszéljen... :démonikacaj:

• 4 weeks later...
Posted

Engem az zavar, hogy a magyar programok nagy részének a súgója angol. Valahogy kibogarászom a dolgot, de vannak akik egyáltalán nem beszélnek angolul. A szótárból fordítás után még jön egy kis agytorna a kezdõ felhasználó számára, hogy: mit is akarnak ezek? :upsz: