pmark Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Megtudná nekem valaki mondani milyen hibát jelent a következõ üzenet? "Error loading HedgeHeg. error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso" A játékot telepítettem és indításnál ez jelenik meg,de nem indul a játék. Ez hardverhiba vagy hibás a telepítõ DVD (GameStar)?Tudna valaki segíteni ebben?
Greene Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Gamestarosoktól kérdezted már? Valami videókártya bibi lehet így elsõ pillantásra.
Chabi1 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 "Error loading HedgeHeg. error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso" Pontosan milyen tipusú videokártyád van ?
Garono Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Greene: gamestarosoknál kérdezte, jól le is hurrogták, mert a Szoftver részlegbe nyitott topicot.
pmark Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Greene: gamestarosoknál kérdezte, jól le is hurrogták, mert a Szoftver részlegbe nyitott topicot. De vicces vagy!
pmark Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 "Error loading HedgeHeg. error creating pixel shader:PixelShaders/General/CarGlassInternal.pso" Pontosan milyen tipusú videokártyád van ? Geforce 4MX440.Már tudom,hogy nem támogatja a pixel árnyaló verzióját,mert megnéztem az Everestben.Csak nem értem ha egy FarCry-t le tud játszani a kártya,akkor ezt a Richard Burns Rallyt miért nem?Na mindegy ez van!
Garono Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Bocsáss meg, nem téged gúnyoltalak ki, hanem a gamestarosokat, oda tettem ezt a smiley-t: . De végülis mindegy, gondolom többet nem is jössz a fórumra...
Garono Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Hát a GS-ben azt írták... csak nem hazudnak.
Recommended Posts