DaniCoolKid Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 A probléma az látható segitségeteket kérem hello
kori Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Itt feltételezzük mindenkirõl, hogy eredeti játékot akar telepíteni. Milyen hibát ír ki telepítéskor?
Garono Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 DaniCoolKid: ezzel nem mondtál sokat. Esetleg túl kevés hely van a HDD-den, vagy akár hibás a lemez... tucat oka lehet neki.
DaniCoolKid Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Bocsi:upsz: azt irja hogy a DirectX em régi de a 2006 os 2.havi van rajta!!!! meg a decemberi is(2005) :!: ez a gond!
Garono Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Szerintem szedd le a DX-et, aztán csak az újat rakd vissza.
Adani Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Igen, ez segíthet. Esetleg egy CD ellenõrzés is jól jöhet.
DaniCoolKid Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Szerintem szedd le a DX-et, aztán csak az újat rakd vissza. De hogy lehet leszedni köszi
kori Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Elég csak a legutólsót telepítened. Felül írja a régit.
DaniCoolKid Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 jó jó de Nem tudom hogy lehet leszedni ehez kérnék segitséget
kori Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Miért is akarod eltávolítani a DX-et? A windows néhány kritikus helyére is bepakolja magát, így az eltávolítása nemvárt problémákat okozhat. Van DX eltávolító progi is. Rákerestem a Google-val. DirectX Eradicator az eltávolító.Itt találod
DaniCoolKid Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Köszönöm kori! és akkor csak az uj meg fel rá és kész? kösz
DJGABI Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Ha felteszed a 9.0c-t akkor szerintem felülírja/frissíti a régieket. Például ha az alap XP-sre telepítesz akkor is így van. Egyébként nem értem miért kellett 2005-öset telepíteni a 2006-os után.
Chabi1 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 azt irja hogy a DirectX em régi de a 2006 os 2.havi van rajta!!!! A videokártyád driverét frissítsd :!: Az miatt rinyál a DirectX-re. Már találkoztam ilyen hibával.
DaniCoolKid Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Aha kösz. Szerintem már jó lesz! Tegnap este telepitettem újra az XP-t úgy hogy szerintem nem lesz hiba. Tudnál normális mondatokat írni? Ne csak így szórd ide a szavakat! Nagy betûvel kezdünk és írásjel van a végén! <PF>
kori Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Ezért kár volt kérdést feltenni, ha úgy is újratelepíteted a rendszered.
Chabi1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 tegnap este telepitettem ujra az XP-t Ha ilyen apróságok miatt az egész XP-t újratelepíted akkor meg is érdemled Ha minden kis hiba miatt egy op.rendszer telepítést csinálsz akkor sose fogod megérteni a hibák lényegét és ha lehet akkor nem fogod tudni megoldani a problémát.
kori Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Így igaz. Bevallom õszintén midíg morcos leszek olyanoktól akik hetente, havonta újrarakják operációs rendszerüket, mert a fontos karbantartásokat nem végzik el. Persze elõtte megkérdezik vajon mi lehet a probléma , de figyelembe sem veszik az itteni válaszokat. Számukra a legegyszerûbb megoldást választják.
ProFiler Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Tudom, hogy itt OFF, de ehhez azért annyit hozzátennék, hogy pár hónapja egyik gépemen én is XP-t használok és annyira lelassult, hogy az nem igaz! Pedig alig van rajt program és mindig rendben tartom - minden szempontból. Egy XP-t lehetetlen úgy rendben tartani, hogy a gép normális teljesítményû maradjon. Nekem még sosem sikerült. A Server 2003-at pont ezért szeretem - még ha nem is gondozom, 2 év múlva akkor is ugyan olyan stabil és gyors, mint telepítés után. Ciao.
DaniCoolKid Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 tegnap este telepitettem ujra az XP-t Ha ilyen apróságok miatt az egész XP-t újratelepíted akkor meg is érdemled Ha minden kis hiba miatt egy op.rendszer telepítést csinálsz akkor sose fogod megérteni a hibák lényegét és ha lehet akkor nem fogod tudni megoldani a problémát. Nem ezért tettem fel ujra Elromlott az egész gép :!: Nem töltött be a Win XP Amugy kösz már megy a játék. sziasztok
Chabi1 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Elromlott az egész gép :!: Nem töltött be a Win XP Csökketntett módban sem indult ?
DaniCoolKid Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Nem próbáltam, már tök ideg voltam!
Recommended Posts