Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem tudom telepiteni a NFS MW-t!

Recommended Posts

Posted

A probléma az látható

segitségeteket kérem

hello

Posted

Itt feltételezzük mindenkirõl, hogy eredeti játékot akar telepíteni. :démonikacaj: Milyen hibát ír ki telepítéskor? :?:8)

Posted

DaniCoolKid:

ezzel nem mondtál sokat. Esetleg túl kevés hely van a HDD-den, vagy akár hibás a lemez... tucat oka lehet neki. :hááát:

Posted

Bocsi:upsz:

azt irja hogy a DirectX em régi de a 2006 os 2.havi van rajta!!!!

meg a decemberi is(2005)

:!:

ez a gond!

Posted

Szerintem szedd le a DX-et, aztán csak az újat rakd vissza. ;)

Posted

Igen, ez segíthet. Esetleg egy CD ellenõrzés is jól jöhet.

Posted
Szerintem szedd le a DX-et, aztán csak az újat rakd vissza. ;)

De hogy lehet leszedni :?:

köszi

Posted

Elég csak a legutólsót telepítened. Felül írja a régit. ;)

Posted

jó jó de Nem tudom hogy lehet leszedni :upsz:

ehez kérnék segitséget :?:

Posted

Miért is akarod eltávolítani a DX-et? A windows néhány kritikus helyére is bepakolja magát, így az eltávolítása nemvárt problémákat okozhat. :pislog: Van DX eltávolító progi is.

Rákerestem a Google-val. DirectX Eradicator az eltávolító.Itt találod

Posted

Köszönöm kori!

és akkor csak az uj meg fel rá és kész?

kösz

Posted

Ha felteszed a 9.0c-t akkor szerintem felülírja/frissíti a régieket. Például ha az alap XP-sre telepítesz akkor is így van. :hááát:

Egyébként nem értem miért kellett 2005-öset telepíteni a 2006-os után. :pislog:

Posted
azt irja hogy a DirectX em régi de a 2006 os 2.havi van rajta!!!!

A videokártyád driverét frissítsd :!: Az miatt rinyál a DirectX-re. Már találkoztam ilyen hibával. ;)

Posted

Aha kösz. Szerintem már jó lesz! :upsz: Tegnap este telepitettem újra az XP-t úgy hogy szerintem nem lesz hiba. :hmm:

Tudnál normális mondatokat írni? Ne csak így szórd ide a szavakat! Nagy betûvel kezdünk és írásjel van a végén! <PF>

Posted

Ezért kár volt kérdést feltenni, ha úgy is újratelepíteted a rendszered. :dühös:

Posted
tegnap este telepitettem ujra az XP-t

Ha ilyen apróságok miatt az egész XP-t újratelepíted akkor meg is érdemled :D Ha minden kis hiba miatt egy op.rendszer telepítést csinálsz akkor sose fogod megérteni a hibák lényegét és ha lehet akkor nem fogod tudni megoldani a problémát. :(

Posted

Így igaz. Bevallom õszintén midíg morcos leszek olyanoktól akik hetente, havonta újrarakják operációs rendszerüket, mert a fontos karbantartásokat nem végzik el. Persze elõtte megkérdezik vajon mi lehet a probléma , de figyelembe sem veszik az itteni válaszokat. :S:?: Számukra a legegyszerûbb megoldást választják. :lol:

Posted

Tudom, hogy itt OFF, de ehhez azért annyit hozzátennék, hogy pár hónapja egyik gépemen én is XP-t használok és annyira lelassult, hogy az nem igaz! Pedig alig van rajt program és mindig rendben tartom - minden szempontból. Egy XP-t lehetetlen úgy rendben tartani, hogy a gép normális teljesítményû maradjon. Nekem még sosem sikerült. A Server 2003-at pont ezért szeretem - még ha nem is gondozom, 2 év múlva akkor is ugyan olyan stabil és gyors, mint telepítés után.

Ciao.

Posted
tegnap este telepitettem ujra az XP-t

Ha ilyen apróságok miatt az egész XP-t újratelepíted akkor meg is érdemled :D Ha minden kis hiba miatt egy op.rendszer telepítést csinálsz akkor sose fogod megérteni a hibák lényegét és ha lehet akkor nem fogod tudni megoldani a problémát. :(

Nem ezért tettem fel ujra :D

Elromlott az egész gép :mérges: :!:

Nem töltött be a Win XP :dühös:

Amugy kösz már megy a játék.

sziasztok

Posted
Elromlott az egész gép :mérges: :!:

Nem töltött be a Win XP :dühös:

Csökketntett módban sem indult ? :hááát:

Posted

Nem próbáltam, már tök ideg voltam!