Richy Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Kipróbáltam pár programot, de nem találom a megfelelõt. (Cerberus, quick and easy ftp server, fillezilla server) Mindegyik nagyon jó. Az 1-sõ jó, van admin felülete is (elégge gyatra, de nem baj), viszont nem tudom korlátozni a maximális könyvtár méretet. A másodikban lehet, de az eléggé gyerekesnek tûnik, viszont szintén lehetsz admin. A harmadiknak meg van SSL-je és csoportjai, de nincs admin és nincs max méret. Most a guildFTPd probálgatom. Remélem ez jó lesz.
Halasi Miklós Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 A guildFTPd jó, de két hibáját találtam: - van pár user, akit nem tudni miért, nem akart beengedni. Más szerverek meg simán. - még jelenleg csak 4 GB-os fájlokat tuid maximum kezelni, nagyobbakkal bajok vannak. Tehát egy DVD ISO-t nem fogsz tudni rajta áttolni.
Richy Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Köszike. A user hibát nem vettem még észre, a DVD iso-ra meg annyi, hogy simán szétdarabolhatod pár részre és meg van oldva a probléma A progi egyébként tetszik. Van admin, vannak csoportok, és lehet szabályozni a mappa maximális méretét. Egy dolog hiányzik. Az SSL! Legalábbis én nem találtam
Athos Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 SSL-re én sem emlékszem. A legújabb verziót még nem néztem, de régebben sokat használtam. Mivel jelenleg nincs ADSL-em, ezért most nem foglalkoztam vele.
Richy Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 Azt írják az 1-es verzió már támogatni fogja az SSL-t
Halasi Miklós Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 ... ha megjelenik valamikor, egy messzi-messzi galaxisban...
Richy Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Azért biztos nem olyan rossz a helyzet. De addig is van Filezilla server.
Recommended Posts