gamer Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 hali! azt szeretném megtudni hogy létezik e a topic címében is említett dolog? tehát hogy mondjuk én itthon a wi-fi AP-mnak beállítom hogy milyen netes IP-re küldje a LOG fájlt, és én bárhonnan meg tudjam nézni?
gamer Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 nah.. mivel látom senki nem tud hozzászólni, máshogy kérdezem: Tehát az említett syslog szerver proginak egy winNT 4.0-n kellene menni. Namost a Kiwi syslog programját próbáltam, de eccerûen akármit állítok nem loggol semmit. Az AP aminek a LOG -ját kellene fogadnia egy U.S. Robotics 805451-es. Itt semmit nem lehet elállítani, mindössze annyi a lehetõség hogy teszek 1 piipát a system log elé, vagyis engedélyezem, meg persze beírom a syslog szerver IP címét. csak a szerver nem fogad valamiért semmit. Egyébként a szerver UTP káelen csatizik az AP-hoz. Mostmár a netes megoldás sem érdekel, elég ha a helyi hálóba el tudja/tudná küldeni a LOG-ot az említett szerverre. A szerveren jelenleg nincs tûzfal, csak egy NOD32. de gondolom ez nem lehet gond...
Recommended Posts