wize Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Hi! A gépen való munkát (játékot) szeretném aviba elmenteni. Kipróbáltam a Hypersnapet, a Screen Recordert, de nem jó, mert vagy nem veszi fel a képet (játék-directx), vagy nem jó a tömörítés. Létezik-e ilyen?
VINIKOR Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Nagyon jó a fraps, de nem éles helyzetben. Mert neten szinte képtelenség játszani, ha közben megy a felvétel. Nagyon sok szomoró eseményt rögzitettem Jointolás közben, mert szinte csak engem találtak el, annyira szaggatott volt a játék képe (15-20 fps). De tény és való nem igen van alternatívája.
VINIKOR Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Nagyon jó a fraps, de nem éles helyzetben. Mert neten szinte képtelenség játszani... De tény és való nem igen van alternatívája. Valami olyan történt, ami fölött nem térek napirendre! Eddig mindig belassította a játékot. De most... GHOST-tal rendszervisszaállítást csináltam, majd kicsit később a Joint Operationssal felmentem játszani a netre. Megnyomom a felvétel billentyűt és várom, hogy lassuljon a kép, de semmi nem történt. Többször megnyomom. Semmi. Oké, gondoltam, biztos elfelejtettem elindítani a frapsot. Mikor abbahagytam a játékot, látom, hogy mégiscsak az értesítési terülten van a fraps kis ikonja. Benéztem a videó mappába és dobtam egy hátast. Készültek felvételek. Egyszerűen nem lassítja be a játékot!!! Nem tudom mit sikerült ilyen jól csinálni a telepítésnél. Jó lenne rájönni. Ötletek? Újabb drivert használok az nVidia 78.01-et. Talán emiatt?
[root] Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Újratelepítés után visszaáll alapra a grafika. Lehet, hogy elõtte jobbra volt állítva, és a jelenlegi beállításokkal már elbírja szaggatásmentesen. De az is lehet, hogy a videokártya volt "Kiváló Minõség"-re állítva, most meg Normálon van. Ha egyik se, akkor nincs több ötletem. Az is lehet, hogy a procid megunta a szaggatást, és felhúzta magát
Recommended Posts