Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted
Hello!

A segítséged szeretném kérni DVD írással kapcsolatban.

1. Van egy DVD filmem, ami két filmbõl áll. Az egyik filmet kiszeretném

nyerni belõle (a máik nem kellene) és úgy szeretném megírni DVD- lemezre (asztali olvasóval is olvasható formátumba kell), tehát

formátum változás nélkül. Hogyan lehetséges és milyen programot

használjak hozzá?

2. Ezen a lemezen menüvel lehet kiválasztani melyik filmet indítsa a

lejátszó. Ezt hogyan tudnám megváltoztatni milyen programmal

szerkeszthetõ?

3. Ha két különbözõ filmet szeretnék egy DVD-re írni akkor azt hogyan,

milyen programmal oldhatnám meg? Menüvezérelten szeretném indítani

a filmeket.

Tudom kicsit sok kérdés egyszerre, de én nagyon kezdõ vagyok, de azt

gondolom, hogy te biztos profi vagy és estleg segítesz. Megtisztelnél a

válasszal!

Robi

Posted

Elviekben egy sima CloneDVD, Nero Recode is meg tudja csinálni, de egy Maestro vagy Scenarist biztos.

Posted

A DVD Shrink is kiváló és könnyen kezelhetõ progi a válogatásra. :)

• 4 months later...
littleNorbi
Posted

Azt veszem észre, hogy az újabb DVD-ket nem bírom írni a DVD Shrink 3.2-vel, nincs erre valami gyógyszer, vagy másik prog ami mindent tud dekódolni ?

littleNorbi
Posted

Kösz, ez úgy látom bevált, mert hát most másolja és megy...De ezzel a proggal le is tudom kicsinyiteni a filmetz, hogy ráférjen egy 4.7 GB-os DVD-re ?

littleNorbi
Posted

Melyik proggal lehet DVD filmeknek menüt készíteni ?

littleNorbi
Posted

Miért van az, hogy ha rámenyek a ''begin output''-ra akkor bezáródik a TMPGEnc DVDauthor ????

Utólag:

megoldottam...

littleNorbi
Posted

DVD filhez lehet kivülrõl feliratot adni ?

Posted

Mármint utólag belerakni? A 2. postban írt authoring progik meg tudják csinálni.

• 7 months later...
Posted

DVD ISO-val van problémám. Hangsávok rosszúl lettek beállítva. Hungaryan 1 hangsáv néma és PC-n át kell váltani Hungaryan 2-re hogy szóljon a hang. De mivel nincs menü ezért asztali DVD lejátszón nem tudok hangsávot váltani és némán megy a film.

Hogy lehetne a Hungaryan 2 hangsávot alapértelmezetté tenni úgy hogy az eredeti film minősége ne romoljon?

UltraISO-val megnyitva így néz ki a film: Link. Esetleg kimenteném azt a fájlt ami ezt a beállítást tartalmazza és valahogy átszerkeszteném? Melyik az és hogy kellene szerkeszteni?

Köszi! Nagyon sűrgős lenne.

Bata László
Posted

IfoEdit. Rég nem fejlesztik, de itt-ott megtalálható még a neten. Az elsõ hangsávon kattintva, mondjuk átteszed arabra a nyelvét.

Posted

Köszi! De találtam egy "kézenfekvőbb" megoldás: az Audio gomb a DVD lejátszó távirányítóján. Így a menüben kilépés nélkül is lehet lépkedni. :fogatlan:8):lol:

De jó tudni az IfoEdit-ről is!

És igazából nem is néma a Hungaryan 1 hangsáv hanem DTS 5.1: link. De a Panasonic DVD325 asztali nem boldogulna vele? Pedig van benne ilyen dekoder. DTS: link

• 3 weeks later...
Posted

DVDShrikkel mentsd el újra a DVD-t. A rossz rippelés miatt inaktív lehet a DTS hivatkozás, ezért nem látja a Pana, csak a pc-s progi. Talán.