Babyboom 0 Share Posted February 11, 2006 Sziasztok olyan problémám lenne, hogy van egy HP nyomtatóm a patron száma c8766e és ezt szeretném utántölteni ,mivel a gyári patron ára horror én meg keveset keresek ír: . Ha estleg valaki tudna egy képpekkel illusztált link -et vagy egyéb segítséget az jó lenne, vettem egy útántöltõ készletet és megprobáltam feltölteni de a színek nem tükrözték az eredetit azt is mondhatnám,hogy egy kalap sem ért. Nos hát ezért kérem a ti segítségeteket elöre is kösz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racsi1 0 Share Posted February 12, 2006 Sziasztok olyan problémám lenne, hogy van egy HP nyomtatóm a patron száma c8766e és ezt szeretném utántölteni ,mivel a gyári patron ára horror én meg keveset keresek ír: . Ha estleg valaki tudna egy képpekkel illusztált link -et vagy egyéb segítséget az jó lenne, vettem egy útántöltõ készletet és megprobáltam feltölteni de a színek nem tükrözték az eredetit azt is mondhatnám,hogy egy kalap sem ért. Nos hát ezért kérem a ti segítségeteket elöre is kösz Hali! Nekem HP 338 és 343 patronjaim vannak. Azokat INK-MATE tintával töltögetem és remek képeket nyomtatok. Egy másik fórumon az Ink-tec tintát javasolták utántöltésre. Ezért azt gondolom, hogy vagy valami ramaty utántöltõt fogtál ki, vagy nem ehhez a patronhoz valót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted February 13, 2006 Nem akarlak elkeseríteni de, ezer meg egy oka lehet a hibádnak az egyik legkézenfekvõbb, hogy rossz festéket vettél. A másik, hogy rossz helyekre töltöttél, és a kevert tinta ugye …. A harmadik, pedig az, hogy ezeket a patronokat nem, elég feltölteni resettelni is kell!!!! E nélkül csak a régi tintaszintet látja, és az alapján kever az okos kis nyomtatód. Kérlek itt olvasgass egy kicsit, már számtalan linket beraktunk az ottani kérdésekre, és keresd meg a neked megfelelõ megoldást. Ha mégsem jutsz dûlõre, akkor jelezd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
norc 0 Share Posted February 13, 2006 Hali! Itt találsz Videót, Rajzot is! http://web.t-online.hu/inkmate/fooldal.htm#A11 Sok sikert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babyboom 0 Author Share Posted February 14, 2006 Köszönöm az eddigi segítséget és hozzászolásokat kicsit meglepett hogy muszáj RESET -elni azt gondoltam hogy enélkül is mûködik egyébként egy universal ink nevezetû töltõt használtam a színeket természetesen rosszul töltöttem mgprobálom kifogyasztni vagy estleg szét lehet sérülés mentesen szedni??? köszönettel egy lelkes amatõr UI: A plazak-ban is vállalnak utántöltést ott is resetelik a patront? mert véletlenül a Polus Center- ben láttam hétvégén egy szakszerû töltést és csak feltöltötte és kész... nem ragasztgatta az érintkezõket stb stb Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted February 15, 2006 Sokszor ezeken az újratöltõ helyeken dolgozók azt sem tudják mi ez, és sokszor akik ott töltetnek csak egyszerû nyomtatóba, vagy FAX-ba való patronokat használnak, viszont egy nagy felbontású fotónyomtató amely akár A4-es fotónyomtatásokat csinál, menetközben nem állhat le a -tinta elfogyott üzenettel. A resetelelésre egyébként azért van szükség, mert az újratöltött patront felismeri a nyomtató de a régi tintaszinttel. Ennek az-az oka, hogy csak saccol így pl. az újonnan behelyezett patront, ami még a gépben nem volt azt még ha üres is telinek fogja látni a nyomtató szoftvere, tinta fogyást pedig a kinyomtatott oldalak száma és az oldalakra jutó kép, szöveg százalékos mennyisége alapján kalkulálja. Amikor egy nyomtatóhoz kapható patront veszel és ott feltüntetik, hogy az hány nyomtatott oldalra elég akkor azt általában 5-8%/lap/nyomtatásra optimalizálják. Persze a HP. azok közé tartozik akik szinte minden eszközt megragadnak azért, hogy az õ patronjait használják a felhasználók, és itt nem csak a fotófesték minõségével versenyzik, hanem egyéb más cseleket is bevet, pontosan az újratöltést megakadályozandó! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péter25 0 Share Posted April 6, 2006 Sziasztok! Nekem is voltak problémáim az utántöltéssel.... ír: Én is egy HP nyomtatóval rendelkezem. Ami a legjobb az egészben: van a HP-nak egy ügyfélszolgálata, ahol a mérnökeikkel tudsz beszélni egy helyi hívás áráért. Persze, ezt a telefonszámot véletlenül sem árulnak el, sehol nem találtam meg, végül a honlapon szereplõ telszám alapján jutottam el oda. Nektek is ajánlom: +3640/200-629. Mondjuk nem értem, ah már van, akkor miért titkolják ennyire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts