Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gördülõ reklám az oldalon

Recommended Posts

Posted

Sziasztok. Van aki használ olyan java scriptet, ami egy adott gif-et mindig arrébb gördít, ha a képernyõ scrollozva van?

Letöltöttem ilyen java scripteket, de pl. firefoxal mûködik, de IE-vel nem.

Hasonló van ezen az oldalon, ez mûködik IE-vel is.Itt a link

:)

Érdekes ez meg csak IE-vel mûködik! Itt a link

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Ha ilyesmire gondolsz, akkor ebbe nem kell javascript. De van olyanom is, de csak IE alatt megy, illetve van egy Firefox alá, amit nem próbáltam ki.

A belinkelt oldalon keresd ki a forráskódból a vezérlõ javascriptet szerintem, úgy egyszerübb. ;) Ha kimásoltad, engem is érdekelne. Na nem mintha használnám, de tudod, gyûjtöm az ilyesmit. :D

Posted

Gondolod, nem ezzel kezdtem?

Az van felrakva, de szerintem, van benne valami más is ami nem jön le, mert nálam IE-vel nem mûködik.

De a második linkem az Operával nagyon szuper dolgot csinál, odo vissza megy, IE- vel csak lefelé, Firefoxal megsem mozdul.

:D

Posted

Ilyenre gondolsz, ugye? Mint ami ezen a eboldalon az a nyil. Ez mûködik IE-vel és FF-el is. ;)

Szerk.: Megújult az oldaluk. Akkor ilyen? Ez is megy mindkettõvel. Elvileg. :upsz:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Firefox alatt nem is fog megmozdulni, mivel abban a javascript eme változata nem megy. Azért kell trükközni, a hatást többféleképpen el lehet érni.