Mezofi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Sziasztok. Van aki használ olyan java scriptet, ami egy adott gif-et mindig arrébb gördít, ha a képernyõ scrollozva van? Letöltöttem ilyen java scripteket, de pl. firefoxal mûködik, de IE-vel nem. Hasonló van ezen az oldalon, ez mûködik IE-vel is.Itt a link Érdekes ez meg csak IE-vel mûködik! Itt a link
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ha ilyesmire gondolsz, akkor ebbe nem kell javascript. De van olyanom is, de csak IE alatt megy, illetve van egy Firefox alá, amit nem próbáltam ki. A belinkelt oldalon keresd ki a forráskódból a vezérlõ javascriptet szerintem, úgy egyszerübb. Ha kimásoltad, engem is érdekelne. Na nem mintha használnám, de tudod, gyûjtöm az ilyesmit.
Mezofi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Gondolod, nem ezzel kezdtem? Az van felrakva, de szerintem, van benne valami más is ami nem jön le, mert nálam IE-vel nem mûködik. De a második linkem az Operával nagyon szuper dolgot csinál, odo vissza megy, IE- vel csak lefelé, Firefoxal megsem mozdul.
Garono Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ilyenre gondolsz, ugye? Mint ami ezen a eboldalon az a nyil. Ez mûködik IE-vel és FF-el is. Szerk.: Megújult az oldaluk. Akkor ilyen? Ez is megy mindkettõvel. Elvileg.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Firefox alatt nem is fog megmozdulni, mivel abban a javascript eme változata nem megy. Azért kell trükközni, a hatást többféleképpen el lehet érni.
Recommended Posts