Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hívjunk vissza törölt adatot

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy én kénytelen voltam beadni szervízbe a memória kártyámat, amit a fényképezõgépem valahogy ugyesen elrontott és olvashatatlanná vált. Azt mondták elsõnek, hogy megsült a kártya. (CF kártyáról van szó) Beraktuk kártyaolvasóba, az sem olvasta és nem is látta a kártyát. Na és aztán beadtam szervízbe és csodák módjára visszajöttek a képek, de úgy, hogy még amit a nyáron fényképeztem azok is visszajöttek miközben már azokat rég töröltem a kártyáról, de egy csomó visszajött. A kérdésem ezzel kapcsolatba, hogy milyen programmal lehet ilyet csinálni? Mert a másik kártyám is megint megpusztult a fényképezõben és olvashatatlan.

Posted

No hát találtam a googlel programot.

A GetDataBack egy tökre jó kis programocska.

De mivel találtam nem látom már értelmét, hogy ez a topik még kellhet.

Akkor megkérek egy moderátort, hogy törölje mert mert nem jött válasz.

Posted
De mivel találtam nem látom már értelmét, hogy ez a topik még kellhet.

Sajnálod mástól az információt? :P

Posted

Nem! Nem sajnálom, de nem érkezett rá válasz mert azt hittem, hogy nem talált ilyet senki, de akkor maradjon?

Halasi Miklós
Posted

Gondolom, mert a GetDataBack minden ötödik fórumban előjön. Talán azért nem vettük észre a topikot.

• 2 months later...
Posted

Sziasztok!

Pár hónappal ezelõtt a fényképezõgépbõl véletlenül kitöröltem a képeket, és próbáltam a GetDataBack programmal visszahozni, de sikertelenül. Hogyan kell beállítani a programot, hogy vissza lehessen hozni a képeket?

Fényképezõgép: Olympus D-540 ZOOM XD memóriakártyával. Ugye adatkábelen keresztül vissza lehet hozni a képeke, mert a számítógépemen nincs memóriakártyaolvasó?

Elõre is köszi

Posted

Van egy másik progi erre a célra, de csak akkor mûködik, ha meghajtóként látod a memóriakártyát.

Digital Image Recovery a neve.

Posted

köszi a segítséget :)

Sajnos csak a legutóbbi hatot sikerült visszahozni. :( Esetleg másik megoldás nincsen?