web Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy én kénytelen voltam beadni szervízbe a memória kártyámat, amit a fényképezõgépem valahogy ugyesen elrontott és olvashatatlanná vált. Azt mondták elsõnek, hogy megsült a kártya. (CF kártyáról van szó) Beraktuk kártyaolvasóba, az sem olvasta és nem is látta a kártyát. Na és aztán beadtam szervízbe és csodák módjára visszajöttek a képek, de úgy, hogy még amit a nyáron fényképeztem azok is visszajöttek miközben már azokat rég töröltem a kártyáról, de egy csomó visszajött. A kérdésem ezzel kapcsolatba, hogy milyen programmal lehet ilyet csinálni? Mert a másik kártyám is megint megpusztult a fényképezõben és olvashatatlan.
web Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 No hát találtam a googlel programot. A GetDataBack egy tökre jó kis programocska. De mivel találtam nem látom már értelmét, hogy ez a topik még kellhet. Akkor megkérek egy moderátort, hogy törölje mert mert nem jött válasz.
aty Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 De mivel találtam nem látom már értelmét, hogy ez a topik még kellhet. Sajnálod mástól az információt?
web Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Nem! Nem sajnálom, de nem érkezett rá válasz mert azt hittem, hogy nem talált ilyet senki, de akkor maradjon?
Halasi Miklós Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Gondolom, mert a GetDataBack minden ötödik fórumban előjön. Talán azért nem vettük észre a topikot.
Dani991 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Sziasztok! Pár hónappal ezelõtt a fényképezõgépbõl véletlenül kitöröltem a képeket, és próbáltam a GetDataBack programmal visszahozni, de sikertelenül. Hogyan kell beállítani a programot, hogy vissza lehessen hozni a képeket? Fényképezõgép: Olympus D-540 ZOOM XD memóriakártyával. Ugye adatkábelen keresztül vissza lehet hozni a képeke, mert a számítógépemen nincs memóriakártyaolvasó? Elõre is köszi
Adani Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Van egy másik progi erre a célra, de csak akkor mûködik, ha meghajtóként látod a memóriakártyát. Digital Image Recovery a neve.
Dani991 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 köszi a segítséget Sajnos csak a legutóbbi hatot sikerült visszahozni. Esetleg másik megoldás nincsen?
Recommended Posts