Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Egér gyorsasága

Recommended Posts

Posted

Helló!

Hogy lehetne az egér gyorsaságát feljebb állítani? A beállításokban max.on van, de lehetne még gyorsabb?

Posted

Ha a mozgási sebességre gondolsz ami már nálad maxon van akkor szerintem sehogy. 8) Esetleg próbálkozz egy optikai egérrel. ;)

Posted

Optika=lézeres?

Mert nekem optikai van (ha ez az)

Posted

Igen, de miért kell neked a gyorsabb mozgás? Játékokhoz? :hááát:

Posted

Ha játékokhoz, akkor a játék menüjében szokott lenni maus sensity és azt még lehet általában tovább húzni.

Posted

Oké, de azt is külön kezeli... Tehát nem lehet tovább húzni, de nekem nem is a játékoknál kell... Simán, ha WIN alatt nyomok 2 órát akkor utána már fáradt a kezem... Csak ennyi...

Posted

Nem tudom, hol lehet állítani, de egyes optikai egerekben dinamikus vezérlés van. Nem csak az egér elmozdításával arányos a képernyõn lévõ elmozdulás. Ha kijelölök az egér mozgatására egy szakaszt és azon belül lassan végighúzom, más a távolság, mintha hirtelen/gyorsan mozgatnám. Valami beállítóprogram biztos létezik a finomabb beállításra.

• 1 month later...
Frikker Dániel
Posted

hy

Még ha az egér beállitásánál(vezérlőpul) kikapcsolod a "rámutatásának pontossága" négyztetet, és gyorsabb lesz. :)

• 4 weeks later...
Posted

Az egered felbontásától is függ :hááát: Nekem egy sima legolcsóbb genius egerem van (szerintem) 800as felbontást tud. Így pl.: CoD2ben 11.7es egérérzékenységre van állítva, simán forgolódok. Havernak Trust akármilye van 2000 pixeles felbontást tud 11.7-nél már azt sem tudom merre nézek, mert ott ugyan akkora mozdításnál többet mozdul az egér. Ez a Windowsban is igaz!

Lehet a Tiéd "csak" 600pixeles és ezért tűnik lassabnak :upsz:

Az optika nem ugyanaz mint a lézeres! A lézeres egér sokkal pontosabb, mint egy mezei optikai ;)