batyi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 10telt Hozzáértök! Az XP állománykiválasztó ablakában (mentésnél és betöltésnél) - különféle elönyei miatt - én kizárólag csak a "Részletek" nézetet használom. [Külön kívánságra - indokolni is hajlandó vagyok... ] Ez a buta XP azonban sehogy nem hajlandó megjegyezni ezt a különc (?) szokásomat. Vagyis: nagyon zavar, hogy hiányzik a beállítások mentése lehetöség, ami az Intézöben megoldja eféle gondjaimat... ír: Kérdésem: van-e XP-ben (is) valami legális lehetöség a FileSelect ablak alapértelmezett megjelenésének módosítására, vagy használjak valami Resource Editor programot?! ... Ami - amellett, hogy nem tudom, melyik állományt kellene átszerkesztenem - nem is helyénvaló, mert az OS telepítése során, szent fogadalmat tettem: nem nyúlok a rendszer állományaihoz! Az építö jellegü hozzászólásokat elöre is megköszönve: batyi ### M$ Window$, mert (sajnos) megérdemlem!!! ###
arpsoft Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Beállítod a részletek nézetet, aztán eszközök menü->mappa beállításai->nézet fül->minden mappára érvényes->ok
batyi Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Köszi a segítséget! Azonban én is éppen azt állítottam, hogy az Intézöben meg lehet csinálni (az általad leírt módszerrel). A baj az, hogy az állománykiválasztó (FileSelect) párbeszédablakban nem tudom megoldani ugyanezt, mert az nem rendelkezik menüvel, ahol az alkalmazott beállítást, menteni lehetne! ír: Üdv: batyi ### M$ Window$, mert (sajnos) megérdemlem!!! ###
arpsoft Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Ja, hogy ott! XSetup esetleg segíthet, de nem hizsem.
Recommended Posts