Jump to content
GSForum - Segélyvonal

This document failed to print

Recommended Posts

Posted

Egy angol tiszta XP home egy Compac 900 laptopról nem nyomtat , illetve kiakad ha a

psc 2175 -õs HP nyomtatóra nyomtatok.A hiba üzenet a buborékban

This document failed to print

Document name:'Local Downlevel Document'

A szöveg buborék felkiáltójelére kattintva folytatja a nyomtatást, és így szakaszosan

ki lehet nyomtatni az anyagot , de ez nagyon macerás, és nem is normális.

A nyomtató driverét leszedtem szabályosan, majd újra telepítettem a HP honlapjáról

letöltött és ehez a multfunkciós printerhez való drivert de nem hozott eredményt.

A hiba maradt.

Mit lehet tenni ?

Posted

Így elsõre kommunikációs hibának tûnik a nyomtató és a notebook között. Próbáltad esetleg a nyomtatót ugyanezen kábellel egy asztali gépre kötni? Esetleg érdemes lenne megpróbálni, úgy is jelentkezik-e a probléma.

Posted

Nekem furcsa az az alacsony prioritás a dokumentumnál.

Nyomtatáskor nyissad meg a nyomtatási sort és állítsad át a dokumentumod prioritását magasra.

Posted

Valóban, de az alacsony prioritás még nem okozhatna szakaszos nyomtatást..... Vagy egyáltalán nem nyomtatást....

Azon godolkozom, lehet, hogy az USB port illesztõprogramjával lehet a gond, vagy magával a kapuval....

• 9 months later...
Posted

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség!

Rövid idõre ki lett cserélve a fekete patron a nyomtatóba!

Amikor visszaraktam a régit, kiírta hogy "bevitel a patron igazítás megkezdéséhez"!

De ahogy elvégzi a próbanyomtatást, utána kiírja a gép,hogy "igazítás visszavonva"!

És nem birok nyomtatni!

Miért csinálja ezt?