Tibor5 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Hali! A kérdésem az lenne hogy hol, vagy milyen programmal tudom megnézni a net sebségét és, hogy mennyit töltöttem le.
Garono Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Hogy mennyit az nem tudom mivel, de a sebességet a Google Desktoppal, a Sidebar nézettel.
Adani Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 A mennyit meg a szolgáltatód oldalán, már amelyiknél meg lehet nézni.
majom Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Ez tudja, amit kérdezel: http://www.dumeter.com/
rootcommander Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A DUMeter az jó, de ha mégsem lenne jó, akkor a NetLimiter program is nagyon hasznos tud lenni ez ügyben. Megmutatja, hogy mennyi az aktuális internet sebesség (letöltés, feltöltés) és, hogy mennyit töltöttél le összesen az aktuális évben, hónapban, napban, órában....
RedArc Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Sziasztok! Én T-com ADSL-asszisztenst használnék, ha mûködne. Eddig a régi matávos verziót használtam, tökéletes volt. A dizájn miatt - én hülye - frissítettem, és kiírja enumeration error 0x800007D0. A beállításoknál hiába jelölöm be, hogy kapcsolat esetén jelenjen meg, nem akar csak folyamatos üzemmódban, de akkor sem mutatja a fel-, illetve a letöltés sebességét. Ismeri valaki a segédprogit, hogyan háríthatnám el a hibát? Köszi
Recommended Posts