Jump to content
GSForum - Segélyvonal

A FlashGet egy kémprogram?

Recommended Posts

Posted

Hali!

Egy személytõl egy ilyen megjegyzést kaptam: "Ugye tudod, hogy a flashget kémprogram? Tudják hogy mit töltögetsz."

Ennek az állításnak van alapja?

Posted

A FlashGet-ben reklámprogram van, amit ha megvásárolsz és regisztrálsz, akkor a reklámsáv eltünik. Kémprogiról benne nem tudok. :hááát:

Posted

Nem hiszem, hogy lenne benne. Elég durva dolog lenne. A reklámcík OK, az ott van, de nem hiszem, hogy küldözgetne akárkinek akármit is, hogy te mit töltesz le vele.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Reklámozó alkalmazás van benne, amit a kémprogramírtók felismernek.

Posted

A böngészõ bõvitményeknél a jccatch.dll-t (Iecatch2 class) le lehet tiltani.

Posted

Nekem, annak idején a PestPatrol úgy lekapta a géprõl, hogy csak úgy füstölt! Azóta a Free Download Manager-t használom, nagy különbséget nem látok a két programban, sem gyorsaságban, sem tudásban (már amire én használom). ;)

Posted
A böngésző bővitményeknél a jccatch.dll-t (Iecatch2 class) le lehet tiltani.

Hello! Bocsi de ezt nem tudom egyszerűbben megkérdezni:

Ha a tűzfal előjön azzal, hogy ez a dll ki akar menni, akkor letiltom, az ok. De nekem eddig csak flashget.exe próbálkozott. Most vagy nem akar kimenni a dll amit emítettél, vagy egyből kimegy a flashget.exe-vel együtt? Egyépként sygate firewall van. Szerinted mi a helyzet?

A reklámcsík pedig kutyát nem érdekli, ugyis mindig a tálcán van. szerintem :)

Ruzsa Dániel
Posted

Meg a tálcán van nem a tárcán. Egyszer lefutattod a kémirtód és felismer, aztán megadod neki, hogy mindig hagyja ki. Vagy regisztráld a programot.

• 3 weeks later...
Ruzsa Dániel
Posted

Flashget kérdés: Ha mondjuk kijelölök 10 mp3-at, hogy lehet beállítani, hogy egymás után töltse õket ne párhuzamosan? :hááát:

Posted

Valami ilyesmi, hogy egyidejû letöltések száma, ott kéne beállítani 1-re. Nekem FDM van, de hasonló a FlashGet.

Ruzsa Dániel
Posted

Ok. Köszi. Megnézem. ;)

• 3 months later...
Posted

Megjelent az új FlashGet 1.72 build 128.

Azt szeretném megkérdezni, hogy ez most tartalmaz-e valami kémprogramot vagy nem? Mert az avast! talált benne egy Adware-t, de a kémírtó programok (Ad-aware,Spybot - Search & Destroy illetve a Spysweeper internetes változata) nem. :pislog::hááát:

Posted

Yo!

Az Adware része maga az ingyenességért járó reklámcsík. Szóval nem baj, hogy megtalálja.

Amit én kérdeznék: lehetséges-e az, hogy a FG ha egy szerverről töltök le több állományt, akkor ne kapcsolódjon le a szerverről minden egyes állomány letöltése után, majd vissza újból? Azt szeretném, ha úgy működne, mint egy ftp kliens: ha kész, akkor kezdi a következő állomanyt. Pár szerver nem komálja, valamint lehetséges, hogy az a pár mp alatt telítődik a free slot. Erre tud valaki megoldást?

Kösz.

Ruzsa Dániel
Posted

Furcsa, de nekem ebben az új verzióban se reklám csík, se adware.

• 1 month later...
Posted

A FlashGet teljesen ingyenes és reklám mentes lett! Igen megéltük ezt is! Én ezt használom, és semmi bajom vele, max a sok beállítás.

Posted

Nekem sincs bajom vele, és régen sem volt mert a telepítéskor a vírusirtóm és egyben spyware írót is (akkor már tudod melyikrõl beszélek), a régebbi reklámos verziót telepítve észrevette a reklámozó részét erre figyelmeztetett és letöröltettem vele és nekem így soha nem is volt reklám benne!

:démonikacaj:

Amúgy tényleg nagyon jó ez volt anno az elsõ letöltés vezérlõm és még most is az egyetlen, pedig már kipróbáltam egypárat de ez tetszik. A Beállítások tényleg kicsit hosszúra sikeredtek, de valakinek talán még ez is kevés.

:upsz:

Halasi Miklós
Posted

Na, ha tényleg ingyenes, lehet, hogy megnézem!!!

• 11 months later...
Posted

Sziasztok!

Én most telepítettem egy Flashget 1.86-ot, ami a tûzfal szerint állandóan kínai szerverekhez kapcsolódik. Ez normális, vagy ilyenkor éppen jelent Nagy Testvérnek? Pillanatok alatt telerakta a tûzfal logját.

Üdv: Marklar