zazie 1 Share Posted February 9, 2006 Nemrég nézegettem a photoshopnak ezt a jó kis képességét, nevezetesen a duplex színmód alkalmazását. Sajnos a könyvbeli képen túl nem jutottam, ugyanis valamilyen titkos okból kifolyólag megtagadta tõlem a duplex színmód kiválasztásának lehetõségét. Próbáltam átkonvertálni, merõen eltérõ képpel megcsinálni, de sehogysem sikerült. "Természetesen" a könyvem nem ír a beállításáról, csak hogy milyen jól néz ki. Kíváncsi vagyok, hogy mit baltáztam el. Ötleteiteket várom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazie 1 Author Share Posted February 11, 2006 Úgy látszik emberek túl bonyolult kérdéseket teszek föl, mert senki nem válaszolt még egyikre sem Link to comment Share on other sites More sharing options...
intruder 0 Share Posted February 15, 2006 A Duotone-ra gondolsz? Ahhoz elöbb konvertáld Grayscale-be a képet, aztán jöhet a Monotone, Duotone, Tritone vagy Quadtone. Már ha erre gondoltál... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted February 15, 2006 Duplex? Ez pontosan milyen menüpont alatt van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intruder 0 Share Posted February 15, 2006 Duplex? Ez pontosan milyen menüpont alatt van? Azt hiszem a magyarosított Photoshop-ban van így fordítva angolról a Duotone, Duplexre. Ha ez egyáltalán fordításnak számít. De ha hülyeséget írtam szóljatok, sosem használtam magyar nyelvü Photoshopot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts